13-18 évesek! Mennyire szólnak bele a szüleitek abba, hogy milyen ruhákat/kiegészítőket vesztek?
Én kisvárosban lakok, nem nagyon van lehetőségem egyedül vásárolni. Ahol tudnék, az is messze van, és csak kevés, nem túl jó minőségű üzlet van. Egy órányira van a legközelebbi pláza, busszal vagy vonattal el tudnék menni, de egyedül semmiképp nem mennék, barátokkal nehéz összeegyeztetni. Így marad az, hogy anyukámmal megyek kocsival. Ilyenkor egyedül elenged a plázán belül természetesen, amég magának vásárol, de nagyrészt velem van. Ő is választ nekem ruhákat, ha tetszik, akkor felpróbálom őket, ha nem, akkor megmondom, meg ugye magamnak is választok. De néha van olyan, hogy nem merem megmondani, hogy tetszik egy-két ruha. Ezek általában “felnőttesebb” darabok. (Ne értsetek félre, nem durván, csak kicsit rövidebb szoknya, vagy nagyobb kivágás - de nem annyira!!!)
Nálatok hogy van ez? Ha valaki bevásárlóközpont/bevásárlóutca közelében lakik, azt gondolom elengedik egyedül. Kisvárosiak, nálatok hogy van ez? (Nagyvárosban élők válaszát is várom)
16/L
Nekem tetszenek a kivágott ruhák, a magassarkúk, de a tűsarkúk már nem. Fülbevalót is szoktam hordani, és a sminkkel sincs semmi bajuk. Anyámék nem szólnak egy szót sem, azt mondják, hogy az én dolgom.
16/F
Nekem se szolnak bele, ha megveszem a tűsarkút és a miniszoknyát. Sőt tangát nem is szoktam felvenni alá.
25/F
hm...mennyi miniszoknyás fiúcska van itt! Nincs kedvetek átjönni hozzám? Mondjátok meg anyunak, hogy itt jól el lesztek fenekelve, amiért ilyen cuccokat hordotok. Akkor biztos elenged majd.
32/N
ma 21:27
benne vagyok ha nem vagy homo! :D
"Ezek általában “felnőttesebb” darabok."
Magyaran a kerdezo is prostinak keszul, minnel hamarabb szeretne megelni a testebol, ezert kell a munkaruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!