Mit tennél szülőként?
Előre bocsátom, hogy a kérdésem nem provokáció, és nem engem érint.
Aki nem tud normálisan válaszolni, az ne írjon! Köszönöm!
Amennyiben a mentálisan tökéletesen épp és egészséges, de testileg súlyosan sérült kamasz fiad, aki állapotánál fogva sosem fog lányt találni maga mellé, megkérne, hogy a születésnapjára rendelhessen egy fizetős lányt, megengednéd, és kifizetnéd neki?
10.-nek.
Na igen, pl.: Hollandiát és az USA-t tudom, ahol "Aktív szexuális segítő." néven dolgoznak, direkt sérültekre szakosodott hölgyek. Sőt, Hollandiában TB támogatás is járhat bizonyos esetekben.
Ez annyira szánalmas kérdés.
Ha akar bszni, fizesse magának.
12.-nek.
Adsz neki melót? Nem mindenki Sztivünhóking.
Utso leirta: mozgasserult. Tudnek ra szakszot de minek?
Sajnos sokszinte teljesen bena rendelkezik epp mentalitassal. Azaz okos, intelligens csak epp nem tud rendesen mozogni...
Az nemlehetoseg higy intezmenyt kereni neki vagy napkozi otthont ahol magafajtakkal megismerkedhet es szerelmes lehet.
En tudok ilyenre peldat.
Én is multinál dolgozok, van tolószékes és mankóval közlekedő ember nem is egy, direkt olyan az épület, hogy tudjanak menni mindenhova.
És mondom még egyszer, néha olyan embereket látok párkapcsolatban, hogy nemhogy az együtt érzés nem jut eszembe, hanem szívem szerint felordítanék annyira visszataszító igénytelen emberek.
Ha valaki szellemileg ép, és annyira azért nem nyomorék, hogy szexelni se tudjon, akkor szellemi munkát tud végezni, ami ha pont programozás pl akkor kapásból elég jól fel találja magát. De csak azért mert magára húzta a nyomorék jelzőt és hisztizik hogy anya vegyen neki egy prostit, még nem gondolom, hogy jogos követelés lesz.
Igen.
Viszont azt is fontosnak tartom megjegyezni, egyaltalan nincs kobe vesve, hogy nem talalna maganak egeszseges part.
Angliaban nemcsak egy tetovalt arcu embert nem zaklatnak a kulseje miatt, de minden fele es fajta foku serultseggel emberek sokkal teljesebb eletet elnek, es ismerkedni is tobb eselyuk van.
Egy idoben neztem az Undateablest. Nagyon tanulsagos volt.
Fizetos lanyban rengeteg van, akihez amugy is lelki vigaszert, embersegert jarnak.
Na viszont ezt hogy keresed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!