Mit tennél szülőként?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom, hogy a kérdésem nem provokáció, és nem engem érint.

Aki nem tud normálisan válaszolni, az ne írjon! Köszönöm!

Amennyiben a mentálisan tökéletesen épp és egészséges, de testileg súlyosan sérült kamasz fiad, aki állapotánál fogva sosem fog lányt találni maga mellé, megkérne, hogy a születésnapjára rendelhessen egy fizetős lányt, megengednéd, és kifizetnéd neki?

2020. aug. 31. 15:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Nehéz kérdés. Van egy ismerősöm, akinek szintén sérült a fia. Ugyanezt megtette a fiú apja, elvitte nőkhöz, mert tudta, hogy önmagától soha nem lesz tapasztalata. Nagyon sokat ártott vele a gyereknek, aki egyrészt megutálta az apját, másrészt megtanult dugni, de azt, hogy hogyan kell átélni az oda vezető érzelmi utat, azt sajnos nem. Hatalmasat sérült lelkileg, ami a szexualitást illeti. Talán egy későbbi életkorban, ha mindenképp ragaszkodik hozzá....
2020. aug. 31. 15:47
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ hány éves!

Nem mindegy,hogy 15 vagy mondjuk már 19!

2020. aug. 31. 15:55
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
Igen, megtenném. Gyerekneveléshez hozzátartozik a gyerek szexualitása is bármennyire nem akarják ezt felvállalni a szülők. Ha sérült gyermekem lenne, én biztosan fizetnék neki egy rosszlányt, amilyet ő szeretne. Semmi rossz nincs ebben. Fogyatékosoknak is ugyanúgy jár és kívánják a szexet, csak mivel magatehetetlenek és sokan nem mernek erről beszélni, így ez a réteg nagyon rossz helyzetben van.
2020. aug. 31. 15:58
 4/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Nem járulok hozzá anyagilag szerencsétlen lányok kihasználásához, senkinek a szexuális kielégülése nem ér annyit.
2020. aug. 31. 15:58
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Mivel van előrébb, ha egyszer szexelhetett, azt is pénzért? Azon kívül, hogy addig legalább nem tudta, miben nem lehet része, most meg már tudja is, tehát még rosszabb az érzés számára. Arról nem is beszélve, hogy a prostizás könnyen okoz függőséget, pláne egy olyan embernél, akinek szinte csak náluk van esélye a testiségre.
2020. aug. 31. 15:59
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem, intézze el magának. A gyerekem szexualitásából ilyen téren ki akarok maradni.
2020. aug. 31. 16:27
 7/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom. Nehéz ügy. Elsőre azt mondanám semmilyen mértékben nem támogatnám a gyerekem a prostizásban, mert ezzel csak azt erősítem benne, hogy pénzért nyugodtan ki lehet használni lányokat a legintimebb formában, és ezt eléggé elítélem. Plusz nem is igazán van rá keret, szóval fizetni biztos nem fizetném.

Hát nem tudom. Szerintem nem támogatnám. Inkább hozzá hasonló lányokkal próbálnám összeismertetni. Faluvégeken a fogatlan, ápolatlan ocsmány alkoholisták is összejönnek egymással, akkor a mentálisan ép gyerekem bizonyos fokú testi fogyatékossággal (ami annyira súlyos nem lehet ha szexelni még tudna) szerintem tudna találni barátnőt, bár nyilván nem bombázót.

2020. aug. 31. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
73%
Mit értesz testileg súlyosan sérült alatt? Mert ha gondolom deréktől lefelé béna lenne akkor a szexualitás is nehézkes lenne.
2020. aug. 31. 16:37
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Még ha egyébként hajlanék is az igenre (de képtelen vagyok eldönteni), mivel kamaszról van szó, nem.
2020. aug. 31. 16:39
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
Mennyi itt az önző, szűk látású szülő. Fogalmatatok sincs mennyire nehéz egy fogyatékosnak ismerkednie a mai világban, még a normális embereknek is nehezen megy, nemhogy egy fogyatékosnak. Jöttök ilyennel, hogy megtalálja a szerelmét, meg a párját, elcsépelt szöveggel és illuzióba ringatjátok magatokat és a gyereketeket is. Egy fogyatékosnak baromira nehezen megy az ismerkedés, nemhogy a párkapcsolat kialakítása. Legtöbb esetnél szülő gondoskodik róla élete végéig, amikor már nem bírja otthonba kerül. Kb 10% aki normális párkapcsolatot tud kialakítani. Ti meg képesek vagytok gyereketektől megvonni a szex örömét és a testi örömöket? Nem feltétlen kell a szexhez szerelem, persze jobb azzal, de lehet anélkül is. Külföldön jóval nyitottabban állnak az ilyen szülők ehhez a témához, mint itt a magyarok. Itt nem mernek ezekről beszélni. Hú, de felhúztam most magam a kommenteken. Megtagadjátok a gyerektől az örömöt és még abba a hitbe ringatjátok, hogy majd rátalál a szerelem. Te jó isten. Fogalmatok sincs mennyire felelősség és lemondással jár egy fogyatékos gyermek nevelése.
2020. aug. 31. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!