Apám az idegeimre megy?
Figyelt kérdés
Mond valamit csiga lassan, aztán két mondattal később ugyanazt elmondja, csak más szóhasználatokkal. Ezt megcsinálja egy nap 3-4szer. Ha mondom neki, hogy ezt már elmondta, és tudom, egyből jön a "Igen, tudom, egy szemét vagyok" (irónikus hangnemben). Erre nem szoktam reagálni. Majd öt perc múlva visszajön, és a fejemhez vágja, hogy én lehordtam őt egy szemétnek. Ezt majdnem minden nap eljátsza. Tudom, nem nagy dolog, de baromi idegesítő. Hogy lehetne erről leszoktatni?2020. aug. 29. 22:55
1/7 anonim válasza:
Elhiszem,hogy idegsítő,de lehet,hogy ez valami betegség.
Tuti van egy ilyen betegség,de mist így éjszaka nem tudom...
2/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele hagyd faképnél.
Ha megint elkezdi mondani és valamilyen válasz reakciót vár akkor kelj fel onnan ahol vagy aztán menj ki a házból. ( azért persze köszönj el :D persze, ahogy a helyzet adja az érzéseidet)
3/7 anonim válasza:
1. Hány éves ő, és mennyi vagy te?
2. MIT mond? Hidd el, fontos!
4/7 A kérdező kommentje:
Ő 48, én 16.
Ami éppen eszébejut, valami lényegtelen információ
2020. aug. 30. 21:29
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lényegtelen, csak te nem figyelsz oda rá. Lehet, hogy neki nagyon is fontos, és várna valami reakciót tőled rá. Mivel ezt nem kapja meg, ezért mondja el újra.
Tudnál mondani néhány példát erre a lényegtelen információra?
6/7 A kérdező kommentje:
Például látott egy bogarat, vagy találkozott a mittomén Béla bával a Spárba xD ilyenek.
2020. aug. 31. 00:04
7/7 anonim válasza:
Csak ne válaszolj és megunja mint egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!