Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért változott ekkorát a fiam?

Miért változott ekkorát a fiam?

Figyelt kérdés

2 fiam van.

Egyikőjük 21, másik 18 éves.

A fiatalabbikról lesz szó.

Nemrégiben egy távoli rokontól örököltünk egy családi házat és 6milió forint készépnzt.

Jól állunk anyagilag, igy úgy döntöttünk oda adjuk a gyerekeknek.

A házaz fele-fele arányban ráiradttuk a fiúkra, haszonélvezettel, hogy nehogy eladják.

A pénzt pedig elfelezték, tehát 3-3 milió forint.

Mindig jól bántak a pénzel, úgy voltunk vele hogy költsék amire szeretnék.

Ez tavaly szeptemberben történt.

A nagyobbik fiú a pénzt félre rakta és elköltözött az emlitett házba.

A kisebb fiúnk elejében szintén nem vett belőle semmit, aztán karácsonykor, 18. éves lett és nagyon megváltozott.

Addig nem érdekelte a divat egyáltalán, nem járt sehová, egész nap gépezett.

Viszont karácsony óta kifordult magából.

Állandóan házibulikba megy (heti 2x), barátokkal találkozik, szerencsére nem nagyon iszik...

Elkezdett drága ruhákat venni, darabonként akár 30-40-50ezer forintért is.

Emelett ezidáig csak az arcát borotválta.

Gondolt egyet és azóta gyantáztatni jár a karját és a lábát, rendszeresen.

A férjem szerint ez már több a soknál.

Hónalját is borotválja, holott eddig undoritóságnak tartotta ezt, és többször is beszólt emiatt a testvérének.

Rakatszámra veszi az eldobható borotvákat.

Drága órát is vett magának, parfümöket.

Olyanra is gondoltunk hogy talán homosexuális, de pár hete hazahozott egy lányt és félreérthetetlen hangokat hallottunk este.

Mi lehet vele?

Beszélgettünk már többször is vele, de sose mond semmit erre, csak hogy: Hát megváltoztam.

2020. aug. 27. 13:58
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem nem a márka a fontos, hanem hogy hogy néz ki az adott ruha, de ha ő ezeket szereti és megteheti akkor hordja.

2. A gyantázás igen normális, 5 borotvát elhasználni az pazarlás. Simán használhatna egyet amig el nem tompul az éle.

3. Igen. Edz és büszke rá. Én öcsém és apám is mindig félmeztelenül mászkál otthon, mert nyár van és van vagy 35 fok. Had legyen már otthon olyan ruhában ami neki kényelmes.

4. Ezzel sincs komoly gond. Zavarja hogy szőrös na bumm. Mi van akkor.

Te attad neki a pénzt inkább örülj neki hogy a fiad elkezdett adni magára és ne foglalkozz már ennyire az ő életével.

2020. aug. 27. 14:50
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezzel van baj,amit most csinál, hanem akkor lesz baj ha elfogy a pénze.

Semmi gond, hogy szortelenit, becsajozott, meg hát mondjuk ki szórja a pénzt.

Azok nagyon draga ruhák.

2020. aug. 27. 14:53
 23/42 babyboom567 ***** válasza:
88%

Téged most az zavar, hogy a fiad egy zárkózott,otthon gubbasztó szőrös kamasz kockazombiból,egy igényes, magára adó ,nyitott barátkozós/barátnőzős fiatalember lett??

Vagy azt várod hogy mondjuk azt, hogy hirtelen meleg lett?

Különben a kérdésre a válasz, az az, hogy barátnője lett.

2020. aug. 27. 14:56
 24/42 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem itt páran nem fogják fel, hogy a csajozás pénzbe kerül. Vagy így, vagy úgy, de fizetni kell a p..iért. Ha nem hivatásoshoz mész, akkor rengeteget kell a ruhatáradba, testedbe, stílusodba, lelkedbe (pszichológus!) fektetni, hogy legyen barátnőd.

Aztán még randikról, kiruccanásokról nem is beszéltünk.

2020. aug. 27. 14:57
 25/42 anonim ***** válasza:
26%

Cáfoljátok meg, amit írtam. Ha az embernek a ruhatárán, stílusán, önbecsülésén, testén is fejleszteni kell, az nem egy olcsó mulatság.

Függetlenül a kérdező fiától, mert róla nem tudjuk, hogy eddig sikeres volt-e a lányoknál.

2020. aug. 27. 15:05
 26/42 A kérdező kommentje:

Szóval akkor normális 18éves korban ez a nagy szőrtelenités és gyantázás?

Mert én a kamasz srácokon nem ezt láttam eddig.

Illetve az is okés hogy félmeztelenül járkál és nézegeti hogy nem e szőrös a hónalja már?

Örülök hogy igényes, de szerintem már túlzás.

De persze neki nem mondom ezt, inkább próblom támogatni és felhivni a figyelmét hgy kicsit ésszerűbben költekezzemn

2020. aug. 27. 15:08
 27/42 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk kezdetnek hagyjátok már élni azt a nyomorult gyereket! Lett barátnője, elkezdett edzeni és kezd megelégedni magával. Jobb lenne, ha 0-24 a gépet nyomná megint? Inkább foglalkozz a férjeddel és szállj le egy kicsit szerencsétlenről, mielőtt elüldözöd.
2020. aug. 27. 15:09
 28/42 anonim válasza:
14%
Lukács 15. fejezete aktuális lehet
2020. aug. 27. 15:10
 29/42 anonim ***** válasza:
82%

"Hónalját is borotválja, holott eddig undoritóságnak tartotta ezt, és többször is beszólt emiatt a testvérének"

Én ezt még mindig nem értem. Csak az a furcsa, hogy ő borotválja magát, az viszont nem, hogy a testvére is?

2020. aug. 27. 15:10
 30/42 anonim ***** válasza:
94%
Brutális milyen rossz a helyesírásod "szülőként" és kicsit sem vagy szőr fétises. Ez megint egy burkolt kérdés, valami teljesen másra és akkor csodálkoztok miért betegek itt az emberek.
2020. aug. 27. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!