Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért változott ekkorát a fiam?

Miért változott ekkorát a fiam?

Figyelt kérdés

2 fiam van.

Egyikőjük 21, másik 18 éves.

A fiatalabbikról lesz szó.

Nemrégiben egy távoli rokontól örököltünk egy családi házat és 6milió forint készépnzt.

Jól állunk anyagilag, igy úgy döntöttünk oda adjuk a gyerekeknek.

A házaz fele-fele arányban ráiradttuk a fiúkra, haszonélvezettel, hogy nehogy eladják.

A pénzt pedig elfelezték, tehát 3-3 milió forint.

Mindig jól bántak a pénzel, úgy voltunk vele hogy költsék amire szeretnék.

Ez tavaly szeptemberben történt.

A nagyobbik fiú a pénzt félre rakta és elköltözött az emlitett házba.

A kisebb fiúnk elejében szintén nem vett belőle semmit, aztán karácsonykor, 18. éves lett és nagyon megváltozott.

Addig nem érdekelte a divat egyáltalán, nem járt sehová, egész nap gépezett.

Viszont karácsony óta kifordult magából.

Állandóan házibulikba megy (heti 2x), barátokkal találkozik, szerencsére nem nagyon iszik...

Elkezdett drága ruhákat venni, darabonként akár 30-40-50ezer forintért is.

Emelett ezidáig csak az arcát borotválta.

Gondolt egyet és azóta gyantáztatni jár a karját és a lábát, rendszeresen.

A férjem szerint ez már több a soknál.

Hónalját is borotválja, holott eddig undoritóságnak tartotta ezt, és többször is beszólt emiatt a testvérének.

Rakatszámra veszi az eldobható borotvákat.

Drága órát is vett magának, parfümöket.

Olyanra is gondoltunk hogy talán homosexuális, de pár hete hazahozott egy lányt és félreérthetetlen hangokat hallottunk este.

Mi lehet vele?

Beszélgettünk már többször is vele, de sose mond semmit erre, csak hogy: Hát megváltoztam.

2020. aug. 27. 13:58
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
98%

És szerintetek ez milyen összefüggésben áll az örökséggel...?

Odafigyel magára és becsajozott. Szexelnek. Ez miért baj?

Vagy azon aggódsz, hogy elveri ruhákra a pénzét? Neki milyen haszna van amúgy a házból, ha a testvére lakik benne? Fizet neki használati díjat vagy ilyesmi?

2020. aug. 27. 14:05
 2/42 anonim ***** válasza:
98%

Manapság már a pasik is gyantáztatnak az nem jelenti azt hogy homosexualis.

Amúgy én inkább azért aggódnék, mert a pénze vészesen fogy. Azt a pénzt értelmesebb dolgokra is költhette volna, pl. egyetem. De nem az én dolgom.

Beszélgetni kéne vele, jobban megismerni a barátait is, mert lehet a barátok változtatták meg.

2020. aug. 27. 14:07
 3/42 A kérdező kommentje:

Ja és átjár az egyik osztálytársához edzeni.

Szinte kisebb edzőterem van a gyerknél.

Ez kb 2 hónapja.

És egyik nap ebédnél félmeztelen jelent meg, és mondtam neki hogy felhúzhatna egy felsőt.

Amire valami olyat mondott hogy mostmár kezd megelégedni az izmaival, megérte a kemény edzés, úgyhogy hagy legyen igy.

Erre csak bólogattunk és csak néztünk.

Hozzáteszem nagyon vékony fiú, igaz most felszedett néhány kilót, de még most is elég vékony, az hogy izmos lett volna, abszolut nem mondanám.

Természetesen ezt nem mondtam neki, nehogy megsértődjön, inkább biztatjuk hogy edzen kitartóan.

És azóta szinte állandóan csak egy rövidnadrágot visel magán, csak akkor öltözik fel, ha épp megy valahová.

2020. aug. 27. 14:07
 4/42 anonim ***** válasza:
96%
Lett pénze elkezdett komolyabban adni magára, vannak haberjai és barátnője. Nem hiszem hogy ez baj lenne. Igényesen öltözködik és szerintem semmi b*zis nincs abban, hogy egy férfi borotválkozik/gyantáztata. Ha neki így konfortos, így éri jól magát csinálja nyugotta.
2020. aug. 27. 14:08
 5/42 A kérdező kommentje:

Igen, állitólag kap a testvérétől havi 15ezer bérletet, ami kb reális is, mert egy 10ezer fős településen van a ház.

A baráti társasága volt nállunk párszor.

Jó benyomást keltettek, bár elég flegmák voltak, de semmi gond nem volt velük.

2020. aug. 27. 14:09
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi is a problémád??
2020. aug. 27. 14:13
 7/42 Morzsi007 ***** válasza:
88%
A gyerek felnőtt. Eddig a pc-t nyomta otthon egésznap, most már másokat :-), mert rájött, hogy vannak jobb dolgok is és ezzel minden megváltozott. Gondolom a csajoknak is bejön.
2020. aug. 27. 14:15
 8/42 anonim válasza:
38%

Hát az a 15ezer havi bérleti díj nem sok itt nálunk faluban is 1500fos 60ezer kint a falu végén.

Egyébként meg teljesen normálisnak látom hogy végre elkezdett élni. Szerintem sokkal jobb mintha 40évesen is egy szemüveges kocka lenne😄

Ettől nem lesz valaki meleg mert igényes.

2020. aug. 27. 14:16
 9/42 anonim ***** válasza:
59%
A kisebbik feltehetően nem volt még elég érett ahhoz, hogy ekkora pénzösszeggel felelősen gazdálkodni tudjon. Jogilag azonban meglehetősen összezavartátok a dolgot. A nagyobbik jogszerűen csak akkor költözhetett volna az örökölt házba, ha ti, mint haszonélvezők ehhez (írásban) hozzájárultok. Ennek kapcsán azonban illett volna valami ellentételezés a kisebbik fiú irányába, legalább annyi, hogy számára fenntartottátok volna az örökölt ingatlan felét, mert ez a közeljövőben akár a testvérek közötti konfliktusra is okot adhat.
2020. aug. 27. 14:16
 10/42 A kérdező kommentje:

6-os:

1.

Normális hogy csak márkás ruhákat vesz, nem hajlandó az eddig megszokott HM, CA-s cuccokat viselni, csak CalvinKlein meg TOMMYH-ruhát hord, meg még pár nevesebb márkát.?

2.

Normális hogy a lábát és a karját is gyantáztassa és hetente legalább 5 borotvát kidob a szemetesbe?

3.

Normális hogy félmeztelen járkál a lakásba és nézegeti a tükörben magát hogy ő izmosodik?

4.

És az hogy kórósan nézegeti pl a karját, hónalját hogy nem e szőrösödik, vagy mikor gyantáztassa?

2020. aug. 27. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!