Hogy mondjam el otthon hogy elvesztettem a szüzességem?
Egyes egyedül rád tartozik, meg arra, akivel együtt voltál.
M A G Á N Ü GY.
Anyu - apu sem osztja meg reggelinél hogy uuuhhh mekkorát szexeltek éjjel, ahogy neked kellemetlen volna ilyesmiről hallani, úgy vszleg ők sem kíváncsiak rá.
Ha egymásnál akartok aludni a barátoddal, akkor meg elég megkérdezni, hogy itt aludhat-e a Lacipista, vagy te őnáluk. Ha hörgés és levegőkapkodás van, akkor nyilván nem akar tudni róla, hogy miért is. Ha normális a reakció, akkor meg leesett neki.
Nem kell ezt túlgondolni... 🤷🏻♀️
Igen, édesanyáddal kell leülni beszélni erről. Talán kezdd nála azzal, hogyan kell, lehet védekezni egy nemkívánt terhesség ellen.
Megkérni, vigyen el a saját nőgyógyászához, aki majd megvizsgál, és felírja a tablettát. És édesanyáddal megbeszélni a szükséges higiéniai, egyéb tudnivalókat... kell, hogy tudd, ez nem csak a "jó buli" kategória, ez hatalmas felelősség önmagaddal, a barátoddal szemben is. És persze a barátodnak is ugyanekkora a felelőssége, de a férfiak leginkább a nadrágjukban hordják az eszüket, a nőknek kell jobban odafigyelni az ilyen dolgokra.
"a férfiak leginkább a nadrágjukban hordják az eszüket"
Aki ott hordja, az nem igazi férfi!
Minek?
Én ezt soha nem értettem,hogy minek kell ezt bejelenteni
Akik lepontoztak, mert azt írtam, beszéljen az édesanyjával, és írassanak fel tabit a dokival, szívük joga.
De ne csodálkozzanak, ha majd a lányuk különböző betegségeket szed össze egy jól sikerült buli után, vagy majd az árok szélén tök piásan, bedrogozva találja, csak azért, mert minek megbeszélni a szülőkkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!