Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy engedélyezzék, hogy tetováltassam magam?
Figyelt kérdés
Jelenleg sajnos mereven elzárkóznak előle, mert azt mondják csak proliknak és börtöntöltelékeknek van. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.
16/F
2020. aug. 25. 20:42
1/31 anonim válasza:
Szólj valamelyik börtöntöltelék tetkós haverodnak, hogy győzze meg őket.
Miért jó az neked, hogyha van tetkód, és miért nem várhat még 2 évig?
2/31 anonim válasza:
Szüleid helyében én se engedném, de nem azért amit ők mondanak, hanem mert túl fiatal vagy és nem hiszem azért akarnál tetkót, mert számodra jelentőséggel bírna az, hogy a tetkódból merítenél erőt, vagy emlékeznél valakire, vagy magadat emlékeztetnéd valamire, hanem mert biztos kezdeti fellángolás, hogy milyen menő lehet. Várd meg azt a +2 évet és akkor saját magad döntése az, hogy akarsz tetkót, és nem szüleid hibája lesz az, illetve nem nekik fogod mondani " hogy jaj miért engedtétek nekem, teljesen buta voltam és megbántam". Így mindenkinek tiszta lesz a lelke.
3/31 anonim válasza:
Sztem ők ezt már eldöntötték és nem hiszem, hogy bármilyen érvvel meg tudnád győzni őket. 2 év várakozás az már semmi és addig még jobban kiforr benned, hogy mit szeretnél magadra tetováltatni. Olyan szempontból azért igazuk van, hogy ez egy maradandó dolog a testeden, tehát minimum alaposan végig kell gondolni, hogyha 20 év múlva nézel rá, akkor is tetszeni fog-e, és hát változnak az emberek, semmire nincs garancia.
4/31 anonim válasza:
Először is kicsi vagy nagyobb tetoválást szeretnél? Mert nem mindegy. De én is azt tanácsolom, hogy 3 évet várj még, és akkor szabad a pálya. Hozzáteszem én biztos nem varratnék magamra semmit, mert ki tudja 30-40 év múlva hogy fog az kinézni.
5/31 anonim válasza:
Várj 18ig. Van időd átgondolni addig a dolgot. Ha nem akarod tele varattatni magad akkor az örök életre szól. Akkor már olyat varass fel amit nem fogsz megbánni.
Ha addig meg hiányzik vegyél hennát és rajzold fel magadnak.
6/31 anonim válasza:
Így van. Várj 18 éves korodig. Pontosan akkor fogod tudni, hogy mit is akarsz az életben! Egyik nap még nincs agy, másik nap már van!
7/31 anonim válasza:
Ha olyan dolgot szeretnél, amit nem engednek a szüleid, várd meg, amíg nem kell hozzá szülői engedély.
8/31 anonim válasza:
Igazuk van anyádéknak, tényleg csak többnyire proli körökben divat a tetoválás. Miért akarsz prolinak látszani?
9/31 Melcsike91 válasza:
Én is a szüleiddel értek egyet, abban hogy még fiatal vagy egy tetováláshoz. Nem olyan sok 2 év és ki tudja mire betöltod a 18at már nem is tűnik olyan jó ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!