Valaki link mai, normális formanyomtatványról gyermekelhelyezési kereset indításához és "nyomtatvány költségmentesség engedélyezéséhez"?
közös megegyezés, nincs vesztes fél..
most olvastam valami 28ezres határt a költégmentességhez, dehát én 77 ből élek összevissza tartozom mindenhova, magyarán így sem tudom vállalni a 30 ezres költséget.
szeptembertől menne bölcsibe, nagyon kellene a végzés a rendszeres gyermekvédelmihez, mert a bölcsit se tudom fizetni(jelenleg hitelem is van, és kb 2 havi rezsi nincs fizetve, de vannak csekkek, ami 3 hónapja nincs fizetve..)
a rendszeres mmegállapításánál meg meg sem mozdulnak végzés nélül.
nincs erre valami segítség?
Ha közös megegyezés van minek mentek bíróságra?
Megírtok egy papírt... beleírjátok, hogy kinél marad a gyerek/gyerekek a gyerektartást és a láthatás szabályait 2 tanú és kész....
"Ha közös megegyezés van minek mentek bíróságra?
Megírtok egy papírt... beleírjátok, hogy kinél marad a gyerek/gyerekek a gyerektartást és a láthatás szabályait 2 tanú és kész"
Az csak addig jó, amíg nincs probléma, ha valamelyik fél nem tartja magát hozzá, akkor ezt sehol nem fogadják el.
Márcsak ezért IS szükségese egy bírósági határozat.
A legegyszerübb, ha bemégy a bírósáig tanácsadó napra, ott segítenek megírni a beadványt és elmondanak minden tudnivalót.
Ha tényleg meg tudtatok egyezni, akkor a bíróság csak hározatba foglalja azt, ilyenkor nem tart sokáig az ügy. Csak annyi késedelem várható, amíg be tudják sorolni az ügyet a meglévöek sorába. Ha közbeesik a bíróságnál a nyári szünet, akkor azt is ki kell várni.
ez a bürokrácia a sírba visz
októberben már fizetni kell a bölcsi szeptemberi díját
na mindegy. újabb hitel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!