Valaki link mai, normális formanyomtatványról gyermekelhelyezési kereset indításához és "nyomtatvány költségmentesség engedélyezéséhez"?
Figyelt kérdés
gagyibbnál gagyibbakat találok csak, belebotlottam egy normálisba, azt meg most nem találom.2015. jún. 4. 05:42
11/18 anonim válasza:
bírósági végzés még soká lesz, anélkül is igényelhetsz gyerekvédelmit. be kell menni a gyámügyre, és tenni közösen egy nyilatkozatot, hogy külön éltek, igazolni kell a jövedelmet. nálunk is így volt, mert egy év volt mire elváltunk, és ezt javasolták mint kiskapu. ennek azonban feltétele, hogy már külön állandó lakcímetek legyen, neked és a férjednek. formanyomtatványok tényleg nem kellenek, én is kézzel írtam mindent.
12/18 anonim válasza:
A költségmentességre akar formanyomtatványt, nem a keresetre...
Ahhoz pedig kell. Ez egy IM rendelet melléklete. Nincs "gagyi" meg "nem gagyi", mindegyik ugyanúgy néz ki.
13/18 anonim válasza:
A keresete is akart, utolsó, olvasd el megegyszer a kérdést
14/18 A kérdező kommentje:
11 jó lenne, csakhogy a gyámügy is elküldött segítség nélkül, hogy bírósági végzést fogadnak el ők is :(
ma akarok menni a "járási hivatalba" hátha segítenek
2015. jún. 4. 12:13
15/18 anonim válasza:
11. vagyok. Hát ez érdekes.. Nekünk meg pont ők ajánlották fel. Egy válóper, ha van gyerek is, minimum 2 tárgyalás a kötelező békítő miatt, tehát fél-egy éven belül nem zárul le. Végzés meg csak a végén van. Az nonszensz, hogy emiatt ne kapjon meg valaki valamilyen támogatást.. Menj be a családsegítőbe, hátha ők intéznek neked valamit.
16/18 anonim válasza:
Az első tárgyaláson lehet kérni ideiglenes határozatot, de ha közös megegyezés van, akkor azonnal jóvá is hagyhatjak, így nem lesz több tárgyalás. A gyermekelhelyezes és a valoper nem ugyanaz, utolso
17/18 anonim válasza:
7-es válaszoló vagyok.
Nálunk elég volt a kézzel írt papír a családi pótlék átíráshoz és a gyermekvédelmihez is.
18/18 A kérdező kommentje:
ha ilyen engedékenyek más gyámügyön, nem tudom én minek köszönhetem, hogy engem meg elutasítanak.
ezért is akartam magasabb szervezethez menni, mint a gyámügy.
köszi a tippet, felhívom a családsegítőket
2015. jún. 4. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!