Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják így a szüleim?

Miért gondolják így a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja a kocsiban ültünk apukámmal és beszélgettünk.

Teljesen átlagos dolgokról.

Aztán egyszer csak azt mondja apum,hogy:”*A barátnőm neve* csúnya dolgot csinált!”

Kérdeztem,hogy mit,erre csak annyit mondott,hogy:”Csúnya dolgokat.”

Rá 1 napra megtudtam a barátnőmtől,hogy mi az a csúnya dolog,amit csinált.(Lefeküdt a barátjával.)

Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni,hogy ez miért is csúnya dolog,ha valaki lefekszik azzal az emberrel akibe szerelmes.😸

Ja,és nem 13 éves a barátnőm,őt a szülei felvilágosították,engem nem.

Nem értem.

Szerintetek,ha én lefeküdnék valakivel és esetleg terhes lennék,akkor az az én hibám lenne?

Miért lenne az én hibám?

Nem világosítottak fel,kerülték a témát,de biztos az én hibám lenne ha terhes lennék.

Neharagudjatok,hogy így “letámadtalak” titeket,vagy sok vagyok,de egyszerűen nem értem.

Nyugodtan írjátok meg a véleményeteket minél többen,mert nagyon kiváncsi vagyok.

2020. aug. 25. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolják annak csak téged akartak elriasztani tőle
2020. aug. 25. 13:00
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

Vannak emberek, akik a szexet "csúnya dolognak" tartják (ezen belül vannak, akik csak a házasságon kívüli szexet tartják rossznak, vannak, akik szerint házasságon belül is "csúnya", ha nem gyerektermelésre irányul). Gondolom, a szüleid rád akarnak ijeszteni (ahelyett, hogy felvilágosítsanak...).

Én nem értek egyet velük abban, hogy a szex csúnya dolog, sőt, szerintem nagyon is élvezetes (nő vagyok).

Ami a "hibást" illeti: Ha lefekszel valakivel, akkor ezért igenis te vagy a felelős, és ha terhes leszel, akkor ezért is te vagy a felelős, hiszen védekezés nélkül feküdtél le valakivel. (És igen, oda nem figyelésből terhes lenni viszont "hiba" - a gyerekkel szemben, akit vagy elvetetnek, vagy olyan helyre születik, ahol nem felkészülten várják.)

Ha picit belevaló vagy, akkor a következő ilyen alkalommal egyszerűen kérdezz vissza, miért tartja "csúnyának", ha két ember szeretkezik. Merthogy a kérdésedre végső soron csak ő tud választ adni...

2020. aug. 25. 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

20-as meg a többi válaszoló azért nem értitek a kérdést, mert a kérdező össze vissza kamuzik. Itt igazából arról van szó, előadott megint egy történetet, hogy akik szülők vagy képzeljétek magatokat szülők helyében és hogyan reagálnátok erre, ha lányotok szexelne már. Sima lightos családi szex story. Ettől felizgul a kérdező, ha beleképzelitek magatokat a szituba, csak nyíltan nem kérdez rá, ezért csavarva különböző rétegek alá ezt a kérdést. Remélem így már mindenkinek világos. Ezeket a kérdező írta előbbi oldalakon:

"Oké,de én arra lennék kiváncsi,hogy a szüleimnek miért csúnya dolog,az amit a barátnőm csinált?!

VISZONT KÉRLEK,HOGY A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!

Miért gondolják a szüleim a szexet csúnya dolognak?

De mit gondoltak a szüleim?

Én nekem soha nem lesz majd barátom?

Mert biztos lesz,és nyilván le fogok vele feküdni."

2020. aug. 25. 14:16
 24/24 anonim ***** válasza:
19%

Mert a szuleid prudek! Gondolom azt a nézetet vallják, hogy csakis házasság után lehet szexelni. Es aha a szuleid szexelnek, akkor tuti csak misszionárius pozban és sotétben csinálják, nuku orállal. Ezért gondolják így!

33 N

2020. aug. 25. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!