Miért gondolják így a szüleim?
Előző kapcsolatom is részben ők tették tönkre, 17 éves voltam, fél éve voltunk együtt barátnőmmel...anyám sose akart átengedni, az ott alvást felejtsem el, majd ha legalább egy éve együtt lesztek...barátnőm se jöhetett át hozzánk, mondván "nem szeretném ha mindenféle nőt hoznál haza" illetve "a komoly barátnőt szokták hazavinni"
nem találkozhattunk, ezáltal viták és annyi lett a kapcsolatnak...ez télen volt
Azóta betöltöttem a 18-at, és 1 hónapja lett újra barátnőm, először nem is akartam mondani nekik az előzőek miatt, csak aztán láttak minket az utcán...
És mondtam hogy a héten átmegyek hozzá, mindketten végeztünk az érettségivel, szóval nem lehet a tanulásra fogni hogy miért ne...Mondtam nekik, és hát jött hogy ez milyen gáz már, hogy én odamászkálok mindenhova 2 hét után, meg hogy biztos a barátnőm szülei se örülnek neki hogy odamegyek (barátnőm is leült velük beszélgetni, megbeszélték, örülnek nekem, mivel hogy normális vagyok), meg hogy ő sem engedné a helyükbe hogy odamászkáljak...Megmondtam hogy odamegyek ahova akarok és hogy nem érdekel, erre jött hogy "amíg itt laksz nem csinálsz azt amit akarsz"...meg hát hogy ez nem így megy, miért nem találkozunk máshol...ez a legnagyobb bajuk hogy egyikünknek sincs kedve kiadni 5-10e forintot hogy elmenjünk pl moziba vagy akárhova mindig ha találkozni akarunk...mert szerintük ez lenne a normális...ez a legnagyobb bajuk hogy odamegyek hozzá, de miért? otthon se lesz senki, nem zavarok semmit
Arról meg nem beszélve hogy hozzánk miért nem jöhet senki? "Látod, az előzőt is haza akartad hozni aztán rá egy hétre szakítottatok" igen, mert ez így nem normális...
Meg hogy "megint odamászkálsz, aztán egy hét múlva meg szakítotok", meg "mit gondolnak majd rólad a csaj szülei hogy odamászkálsz?"
Ő a 2. komoly barátnőm, előzőn helyen is örültek nekem, mert teljesen normálisan viselkedem, meg barátságos vagyok
Mit tegyek? A szép szó nem segít, más sokszor próbáltam megbeszélni velük hogy hülyén gondolkodnak...Direkt nem mondtam meg hogy hol lakik a barátnőm, mert az előzőnél volt már olyan fenyegetőzés, hogy "ha nem jössz haza időben akkor elmegyek aztán majd hazahozlak én"
Nem mondtam meg hogy hol lakik, szépen fogom magam, telefon kikapcs, aztán megyek...ha máshogy nem megy
Csak erre is majd az jön hogy "Jó akkor engem felejts el, megoldod majd magadnak a dolgaid"
Előző kapcsolatom vége felé már szabályosan idegroncs voltam, egyszerre veszekedett velem anyám meg barátnőm, hogy "nem mászkálsz oda állandóan" meg "nem is foglalkozol velem, sose találkozunk, nem is voltam még nálatok se"....Na ezt nagyon el szeretném kerülni, mert szörnyű volt
Szüleim 43 és 41 évesek, nem vallásosak, nagy szép házban lakunk, az átlagnál kicsit jobban élünk...szóval nincs ilyen zavaró háttértényező sem
Hogyan lehetne ezen az egészen változtatni?
18 elmultál legyél már férfiasabb v 30 évesen is ezt fogjátok játszani Anyukáddal azt boritékolom,v az összes csaj elfut,Tudod ki várna egy évig azzal h átmehessen a párjához.. Senki.
35N
Ilyen fiatalok és ennyire beszűkültek?
Te jó ég.
Negyvenes vagyok 15 éves kamasszal, de neki több szabadsága van.
Ilyen maradi, korlátozó szülőkkel nincs mit tenni.
Nem kell őket beavatni minden dolgodba, meg marad a hazugság.
Ilyen ciki szülők...
Egyke vagy ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!