Meghaltak a szüleim nagyon hiányoznak mit tegyek, hogy egy kicsit is ne rájuk gondoljak?
Nagyon sajnálom.
Próbálj meg erről a nagymamáddal beszélni, vagy kérd meg hogy vigyen el egy pszichológushoz esetleg iskola időbe, ha van iskola pszichológus menj be hozzá, esetleg hívd a kék vonalat 116 111(ha még létezik)! Szerintem ha beszélsz erről valakivel sokkal könnyebb lesz.
Semmiképp ne akard elfelejteni őket!
Emlékezz rájuk, még akkor is, ha most sokszor sírsz rájuk gondolva. Hidd el, idővel kevésbé fog majd fájni, de ehhez idő kell.
Még elég frissek ezek a sebek, idővel jobb lesz meglátod...
Tanulni azért tanulj, mert neked lesz jobb az életben, ne a büszkeségért...
Mamádékkal beszélj erről és kérd meg őket, hogy ők menjenek érted a játszótérre néha...
Amúgy a tanulás le tud kötni, ha érdekel az anyag és nem az iskolának tanulsz hanem magadnak, szóval nyáron is tudsz tanulni :) nem feltétlen iskolai tananyagot...ha mondjuk érdekel az informatika, elektrotechnika, vagy valami hasonló dolog azt tudod tanulni és a tanulás + gyakorlat eléggé le tudja kötni a figyelmed...és a sikerélménytől jobb kedved lesz...
Részvétem :(
Szerintem próbálj meg minél több idõt tölteni a mamádékkal és beszélgess velük egy kicsit errõl, mert nyilván nekik sem könnyū. És igen szerintem is kérd meg õket, hogy néha jöjjenek érted, vagy hogy csináljatok közös programokat. Idõvel javulni fog a helyzet, hidd el :) sok sikert és maradj erõs! :)
Részvétem!
Próbálj másik olyan emberre gondolni akit nagyon szeretsz! Vagy ha segít esetleg gondpld azt, hogy ott vannak a szüleid melletted. Mert ez igaz. Most már örökké, mindenhol veled lesznek, figyelnek rád! Csak te nem látod őket.
Nekem nyugodtan írj bármikor! 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!