Miért gondolják így a szüleim?
Sziasztok!
Pár napja a kocsiban ültünk apukámmal és beszélgettünk.
Teljesen átlagos dolgokról.
Aztán egyszer csak azt mondja apum,hogy:”*A barátnőm neve* csúnya dolgot csinált!”
Kérdeztem,hogy mit,erre csak annyit mondott,hogy:”Csúnya dolgokat.”
Rá 1 napra megtudtam a barátnőmtől,hogy mi az a csúnya dolog,amit csinált.(Lefeküdt a barátjával.)
Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni,hogy ez miért is csúnya dolog,ha valaki lefekszik azzal az emberrel akibe szerelmes.😸
Ja,és nem 13 éves a barátnőm,őt a szülei felvilágosították,engem nem.
Nem értem.
Szerintetek,ha én lefeküdnék valakivel és esetleg terhes lennék,akkor az az én hibám lenne?
Miért lenne az én hibám?
Nem világosítottak fel,kerülték a témát,de biztos az én hibám lenne ha terhes lennék.
Neharagudjatok,hogy így “letámadtalak” titeket,vagy sok vagyok,de egyszerűen nem értem.
Nyugodtan írjátok meg a véleményeteket minél többen,mert nagyon kiváncsi vagyok.
Azért mondta apukád, hogy csúnya dolog, hogy neked eszedbe se jusson lefeküdni bárkivel is, hiszen te a lánya vagy.
Ha terhes leszel úgy, hogy nem védekeztek(óvszer), akkor az a te és a társad hibája. Mindketten tojtatok a védekezésre, így felelősek vagytok.
Oké,de én arra lennék kiváncsi,hogy a szüleimnek miért csúnya dolog,az amit a barátnőm csinált?!
Egyet értek az első két hozzászólóval.
Viszont a fogalmazásod kétértelmű!
Azt írtad, hogy apukád azt mondta: "A barátnőM... csúnya dolgot csinált".
Én ezt logikusan az ő barátnőjére értettem.
Ha azt írtad volna, hogy apukát azt mondta: "A barátnőD... csúnya dolgot csinált", akkor lenne helyes. A kérdésed további szövegéből rájöttem, hogy mi történt, kire célzott, de...
Annyit leírtál, hogy nem 13 éves a barátnőd.
Hanem mennyi?
Ui. ez kulcskérdés abban, hogy hogyan ítéljük meg ezt a cselekedetét.
Amúgy nekem tök fura, hogy ha egy kamaszlány lefekszik a barátjával, akkor a barátnőjének az apja is értesül erről. Gondolom a lány elmondta a szüleinek, ők meg boldog-boldogtalannak. Ez is mutatja, hogy jobb erről senkinek sem, tehát a szülőknek sem beszélni.
Sziasztok!
Itt vagyok!
Írtam,hogy pár napja történt a dolog.
Azt magam sem tudom,hogy APÁM miért/hogyan tud a dologról.
A barátnőm 17 éves.
Feltételezem,hogy a barátnőméknél kiderült otthon,és mivel apukám lehjobb haverja a barátnőm apukája ezért tudhat róla.
Bár én ilyenekkel nem dicsekednék,vagy beszélnék róla.
VISZONT KÉRLEK,HOGY A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!
“Miért gondolják a szüleim a szexet csúnya dolognak?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!