El fognak valaha is fogadni a szüleim?
23 éves fiú vagyok, 4 éve mondtam el a szüleimnek hogy meleg vagyok. Akkor azt hittem “jól” fogadták, azt mondták hogy időre van szükségük feldolgozni. Nem beszéltünk a témáról egy évig aztán lett egy párom, (akivel azóta is együtt vagyunk). Még akkor, 1 év csönd után elmeséltem a szüleimnek és kérdeztem hogy meg akarják-e ismerni. Nagy veszekedés volt, ők azt hitték hogy csak egy időszak volt ami elmúlt hiszen nem beszéltem róla. Akkor apám azt mondta hogy a házában soha nem lehet b*zulas nem hozhatom a páromat oda. És hogy az életem ezen részéről soha nem akarnak tudni semmit. Anyukám is ezt mondta, hogy nem fognak kitagadni, de nem lesznek kíváncsiak sose a páromra.
Mióta végeztem a középiskolával a bátyámmal lakom albérletben, dolgozom, eltartom magam. A szüleimmel azóta felületes a kapcsolatom, de néha még mindig bánt az egész. Ma délután lesz anyukám 60. születésnapja, hatalmas családi buli lesz, ahova a bátyám barátnője is hivatalos akivel 4 hónapja vannak együtt. (Nem a tesómat kritizálom ezzel). Hanem azt hogy az én párom akivel már 3 éve együtt vagyunk, sosem lesz meghívva.
És ha majd összeházasodunk (külföldön) akkor sem fognak eljönni az esküvőmre? A saját szüleim? Szeretnénk majd örökbe fogadni, az unokájukra sem lesznek kíváncsiak?
Tesóm azt mondja próbáljam elengedni az egészet, ő is próbált velük beszélni, teljesen eredménytelenül.
Neked jogod van melegnek lenni. A szuleidnek meg joga van megszabni hogy kit engednek be a hazukba es kit nem.
Mert ugye nem csak a melegeknek vannak jogaik.
"A fejlettebb országokban, ahol az emberek elfogadóak a lakosság kb. 2-3 százaléka meleg." - Ettől fejlettebb egy ország? Mesélj még!
Egy ország nem attól lesz "fejlett", hogy minden liberális okádéknak teret ad. Épp ellenkezőleg, ami zülleszti a társadalmat pl. ez is, a kereskedelmi csatornák műsorai éjjel nappal bp, frizbi stb, "párttagság" háttérbe kellene szorítani, büntetni. Ugyanúgy azon embereket is, akik alapos indok és ok nélkül élnek segélyből. Először ezeket a dolgokat kellene rendbetenni, meg az ipart visszább szorítani. Ugyanis szolgát csináltak a magyar emberekből! A magyar embereket hazaáruló módon, méltóságuktól megfosztva eladták az iparnak! Csak sajnos a nép manipulálva van. CSOK, babaváró sz#rság, stb. A nép sajnos nem fog felkelni ezen dolgok ellen, mert passziválva van. Itt az ilyen embereket, akik országunk élén vannak, ölni kellene. Ezt meg is mondták, hogy ez a vezetés csak idehaza "működik", máshol ezek az emberek már halottak lennének - a szó szoros értelmében.
A szexuális orientáció nem változtatható meg, tehát a "divatb*zi" annyit jelenthet, hogy valaki azt mondja magáról, hogy az. Attól még nem válik meleggé. A melegség nem fertőző betegség. A melegek által nevelt gyerekek teljesen normálisan fejlődnek. A melegség és a pedofília nem ugyanaz, ne próbáljátok meg összemosni. Előbb olvassátok el ezeket:
Azt hiszitek, hogy még az orvosoknál is okosabbak vagytok? Vagy csak valami bigott nagyképű gyökér leült a GYK elé és kutatómunka nélkül terjeszti a hazug propagandát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!