Szülők! Eltartanátok a 22 éves fiatokat, amíg otthon tik tok-ozik?
Figyelt kérdés
Addig amíg befutna és ebből pénzt csinálna2020. aug. 18. 19:27
12/44 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy azzal hogyan keresel pénzt, hogy tátogsz a kamerába.
13/44 anonim válasza:
Én is netes munkából élek meg a 2. kocsimat fogom idén venni és jól megélek belőle. De nem mindenkinek való ez, és ha valaki rászánja magát lehet az sem tud vele úgy keresni.
De azt én sem értem hogy tiktokozásból hogy lehet pénzt keresni.. Mondjuk charlidamelio biztos jó sokat kereshet, én fél év alatt tudtam 25ezer követőt összeszedni , keresni tiktokkal semmit sem kerestem, le is töröltem magam mert úgy éreztem hogy belemászik a személyes életterembe, egész nap csak azon lógtam holott más neten felületeken kellett volna.. jobb ez így.
24/L
14/44 anonim válasza:
Nem. remélem értelmesebb fiam lesz ennél.
16/44 anonim válasza:
biztos hogy pont abba a platformba kéne befektetni időt és energiát, amit az usa éppen próbál kinyírni, mert képtelen elfogadni, hogy nem az övé a legnépszerűbb app, és mint óvodás kisgyerek a homokozóban, akkor inkább letúrja a másikét, hogy ha neki nincs másnak se legyen homokvára?
17/44 anonim válasza:
A tiktok csak marketingeszközként tud komolyabb hasznot hozni, de ahhoz termék kell, meg annyi ész, hogy ne egy aprócska országra szorítkozz mindennel, hanem mondjuk válassz egy világnyelvet, és tudd használni! Tehát annyi ész, amivel nem látod meg a hirdetéseket se a videókban, nemhogy a kőkemény vevőtoborzást, rohadtul kevés lesz pénzkereséshez.
18/44 anonim válasza:
A tiktokos bohóckodás nem munka maximum hobbi. Ugyanez a véleményem a yt és insta influencerekről is, szóval nem.
19/44 anonim válasza:
Nem, dolgozzon és csinálja mellette.
20/44 anonim válasza:
Nem. Vagy tanuljon vagy dolgozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!