Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viselte a férjetek/...

Hogyan viselte a férjetek/ párotok, mikor kiderült, hogy egyik gyermeketek sem standard, mindegyiküknél akadnak nehézségek (ADHD, autizmus)?

Figyelt kérdés
Én néha azt látom rajta, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel. Mindegyik gyerekkel próbál kapcsolatot kiépíteni, de egy-egy kiborulós hiszti, dühroham nagyon le tudja törni. Nálatok hogyan alakult?
2020. aug. 18. 07:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

Valaki itt nagyon irigykedik azokra a szülőkre, akik nem hagyták el egymást egy "beteg" gyerek miatt. Az ilyen meg is érdemli. Csak szegény gyereket sajnálom, hogy nem szeretetben fog felnőni, hanem sértettségben, irigységben, és gyűlöletben.

Ezt a pontozásra értettem.

2020. aug. 18. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
És gondolom apukának kellett a gyerek, nem hagyta ott az anyjával.
2020. aug. 18. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

11!

Beteg gyerek nélkül is érnek véget házasságok. Sőt, esélyes hogy anélkül lényegesen több végződik válással. Egy xar kapcsolathoz nem kell beteg gyerek, ellenben "jo kifogás" apuka ellen ilyen esetben. A beteg gyerek miatt hagyott itt. Faxt. Azért hagyott ott, mert nem volt jó a kapcsolatotok

2020. aug. 18. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

12!

Nekem írtad?

Nem hagyta ott. Nem Magyarorszagon élek, itt a megosztott elhelyezés működik. Váltásban éltek a két szülőnél. Amióta nagykorú a beteg gyerek, azóta nem -bírják elvisleni egymást hosszútávon az apjával lévén mindkettőnek ugyanaz a baja, nagyon nem egyeznek.

2020. aug. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!