Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak van 5 kollégája,...

Páromnak van 5 kollégája, mindegyiküknek szeretnék egy-egy kis (de egyforma) ajándékot venni! Van ötletetek?

Figyelt kérdés
Tavaly különböző mintájú, de egyforma méretű kis fém ajándékdobozok voltak, milka drazséval, vagyis kb 600Ft/fő, idén sem szeretném, hogy többe kerüljön.
2009. okt. 13. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hm... Én az idn a teljesen hasonló problémámat húsevő virágocskával oldottam meg. Ízlésesen csomagolva és függetlenül attól, hogy hímnem vagy nőnemű kapta. Nagyon tetszett mindenkinek, órákig játszottak a virág harapós "fogacskáival" mint a gyerekek.:)
2009. okt. 13. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
:D :D :D Ez jó! Biztosan ők is ezt csinálnák! Főleg, hogy mind idétlen pasi! Hol lehet ilyet venni?
2009. okt. 13. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk anyu egyszerűen megoldotta. Tavaly karácsony előtt pár héttel valamiért pont idióta kis dobozkákat hajtogattam, szalagot tettem rá, és ragasztottam a masni közepére egy kis fa csillagot. Igazán már nem tudom miért. Megtetszett neki, és kipattant a fejéből, hogy idén milyen egyszerűen megoldja "az apróság" kérdését. Hajtogattatott velem egy tucat kis dobozkát, nőknek bordót, férfiaknak kéket, vett bombont, és ízléses volt, olcsó, illetve finom is.
2009. okt. 13. 15:10
 4/4 A kérdező kommentje:
:) rendes vagy, hogy segítettél neki :) jó ajándék!
2009. okt. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!