Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyereked párja szívesen...

A gyereked párja szívesen látott vendég nálatok? Mi az, ami belefér?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a fiam két év után szakított a barátnőjével. Én nagyon kedveltem azt a lányt, mert okos értelmes, illedelmes volt, és jól elbeszélgettünk.

Amikor csak kedvük volt lehettek együtt nálunk, gyakran itt is aludt.

Eltelt aztán fél év, és a fiamnak új barátnője lett. Csak az a gond, hogy kicsit idősebb nála. A fiam 19 éves, a barátnője pedig 26. Nekem ez így elég fura és kellemetlen, nem is tudom mit akarhatnak egymástól.

Ő a korábban már megszokott rendszer szerint idehozná a barátnőjét, de én ezzel nem tudok mit kezdeni. Meglehetősen furának tartom, hogy együtt aludnának. Óczkodom a gondoloattól is.

Lenne valami tippetek, hogy lehet ezt megoldani? Jót akarok a fiamnak, de akkor sem szeretnék egy felnőtt nőt a házamban kerülgetni.

2020. aug. 16. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%

Hát azért egész más, hogy valakit 2 éve ismersz, meg egy vadidegen. Ez utóbbit én biztos nem engedném, hogy csak úgy járjon-keljen a lakásomban. Nem tudom a válaszolók mennyire aludnának nyugodtan, ha mondjuk én most átugranék, hogy csá Marcsi vagyok, ma este itt alszom.

Én leülnék a fiaddal és megbeszélném, hogy a Katit ismerted, bíztál benne, szívesen láttad, de a Juci számodra idegen. Előbb jöjjön át mondjuk délután, vagy vacsorára, ismerkedjetek, aztán menjen haza. Majd ha már komolyabb a dolog a fiaddal, meg te is jobban ismered, majd akkor maradhat éjszakára.

2020. aug. 17. 00:00
 12/13 anonim válasza:
80%
Én 29 éves lettem most nemrég, tehát nem vagyok sokkal távolabb a 26-tól. Én 26 évesen már menyasszony voltam, és gyereket akartunk, csak a sors közbe szólt, és egyedül maradtam. De elkepzelni nem tudom mit kezdtem volna 2.5 évvel ezelőtt egy 19 éves kisfiúval. Alapból is fura lenne, még szexkapcsolatra is, de az hogy az anyukàjához járjak ott aludni, nekem lesülne a képemről a bőr. Ha valamiért így döntenék hogy osszejarok vele, akkor is biztos hogy én hívnám magamhoz őt mindig, saját lakásba egyedul. Mondjuk ez már árulkodó jel, hogy egy 26 éves nő úgy él, hogy magához nem hivhatja a fiút, tehát nyilván ő is szülőkkel lakik ennyi idosen, szóval lehet hogy szellemileg jopár évvel kevesebbnek érzi magát, és akár össze is illenek. Ez nem degradàló szöveg, nekem is van egy barátnőm aki most 28, és a szüleivel él, soha nem akar elköltözni azt mondta, minden hétvégén bulizni jár, nyáron az összes fesztivált végig járja, és undorodik a gyerekekektől, meg a komoly kapcsolatoktól, mert hogy neki még élnie kell. Szóval amúgy lehet hogy ez tényleg komoly kapcsolat, és megértik egymást, talán évekig együtt lesznek... De számomra az ott alvas igenis fura egy ennyi idős nőtől, mert gondolom dolgozik, legalább néha vegyen ki egy szobát valahol, ha már ennyire nem önálló 26 éves létére.
2020. aug. 17. 00:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Együtt vannak még?
2023. okt. 13. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!