Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyereked párja szívesen...

A gyereked párja szívesen látott vendég nálatok? Mi az, ami belefér?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy a fiam két év után szakított a barátnőjével. Én nagyon kedveltem azt a lányt, mert okos értelmes, illedelmes volt, és jól elbeszélgettünk.

Amikor csak kedvük volt lehettek együtt nálunk, gyakran itt is aludt.

Eltelt aztán fél év, és a fiamnak új barátnője lett. Csak az a gond, hogy kicsit idősebb nála. A fiam 19 éves, a barátnője pedig 26. Nekem ez így elég fura és kellemetlen, nem is tudom mit akarhatnak egymástól.

Ő a korábban már megszokott rendszer szerint idehozná a barátnőjét, de én ezzel nem tudok mit kezdeni. Meglehetősen furának tartom, hogy együtt aludnának. Óczkodom a gondoloattól is.

Lenne valami tippetek, hogy lehet ezt megoldani? Jót akarok a fiamnak, de akkor sem szeretnék egy felnőtt nőt a házamban kerülgetni.

2020. aug. 16. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Szia

19 éves. Ha tiltod, csak mégjobbam akarja a tiltott gyümölcsöt. Engednek kell sajnos. Ő ezt szeretné...

2020. aug. 16. 21:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Már ő is felnőtt. Sajnos ezaz ő döntése ebbe nincs bele szólásod. A lakás a tiéd...szóval abba lenne(pl.hogy nem aludhatnak itt együtt, nem hozhatja fel) ,de ez nem oldana meg semmit csak a feszültség gerjedne tőle. És lehet utána csak még jobban akarná azt a nőt. Szerintem fogadd ela nőt,ha szerencséd van akkor, csak egy futó kaland lesz.
2020. aug. 16. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pláne hogy kedvelted az előző párját, lehet hogy neked nehezebb ezt elfogadni, de nem a te kedved szerint fog a fiad párt választani. Ha még 15 év korkülönbség lenne az meredek, de ennyi bele kell hogy férjen felnőtt emberek közt. Persze azt nem engedném hogy mondjuk az idő nagy részében nálatok legyen a csaj, de ez kortól függetlenül igaz. Beszéljetek meg valami értelmeset, hogy heti 1-2-szer jöhet át a párja. Nyilván ő is viszonozza ezt és a fiad is van nála valamennyiszer.
2020. aug. 16. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
19 éves, tehát ő is felnőtt. Ő választ párt. Ne szólj bele.
2020. aug. 16. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Megértem az aggodalmad, egyedül az szúrt szemet, hogy nem akarod, hogy együtt aludjanak. Mit gondolsz, nem történt már meg az előző barátnőjével, illetve a mostani párjával a dolog? 19 éves, teljesen normális, ha a barátnőjével akar aludni.
2020. aug. 16. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Meg kell kérdezni tőlük mit akarnak egymástól,és mikor kijelölték útjukat akkor lépni a továbbiakban.
2020. aug. 16. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Az az érzésem, azért kedvelted a 19 éveset jobban a 26 évesnél, mert a te státuszodhoz képest "kislány" volt, és engedelmes, illedelmes. Egy felnőtt nő viszont felnőttként viselkedik majd veled, és neked is úgy kell őt kezelned. Már csak azt nem értem, hogy ez miért probléma?
2020. aug. 16. 22:16
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Ismerősöm feleségül is vett egy nála 7 évvel idősebb nőt, 5 éve boldog házasok. Mi a probléma?
2020. aug. 16. 23:09
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Én nekem nem lenne ellenvetésem, de lehet azért nem, mert a férjem amikor megismertem 20 éves volt, én meg 28 éves. 20 éve élünk együtt.
2020. aug. 16. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
93%

Azért az elég fura, hogy egy 26 éves felnőtt nő nő a te házadban akar aludni a 19 éves fiaddal. Én is furcsálnám.

Mondjuk nálunk nem aludhat bárki, szeretjük a vendéget, de ez a gyerekem párja szinte nálunk lakik nincs.

2020. aug. 16. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!