A gyereked párja szívesen látott vendég nálatok? Mi az, ami belefér?
Úgy alakult, hogy a fiam két év után szakított a barátnőjével. Én nagyon kedveltem azt a lányt, mert okos értelmes, illedelmes volt, és jól elbeszélgettünk.
Amikor csak kedvük volt lehettek együtt nálunk, gyakran itt is aludt.
Eltelt aztán fél év, és a fiamnak új barátnője lett. Csak az a gond, hogy kicsit idősebb nála. A fiam 19 éves, a barátnője pedig 26. Nekem ez így elég fura és kellemetlen, nem is tudom mit akarhatnak egymástól.
Ő a korábban már megszokott rendszer szerint idehozná a barátnőjét, de én ezzel nem tudok mit kezdeni. Meglehetősen furának tartom, hogy együtt aludnának. Óczkodom a gondoloattól is.
Lenne valami tippetek, hogy lehet ezt megoldani? Jót akarok a fiamnak, de akkor sem szeretnék egy felnőtt nőt a házamban kerülgetni.
Szia
19 éves. Ha tiltod, csak mégjobbam akarja a tiltott gyümölcsöt. Engednek kell sajnos. Ő ezt szeretné...
Azért az elég fura, hogy egy 26 éves felnőtt nő nő a te házadban akar aludni a 19 éves fiaddal. Én is furcsálnám.
Mondjuk nálunk nem aludhat bárki, szeretjük a vendéget, de ez a gyerekem párja szinte nálunk lakik nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!