Engednétek 12 évest lányt 17 éves fiúval járni?
Nem.
Jelenleg ez egy gyerek - idősebb tini felállás.
De egy ilyen 2-3 év múlva majd igen. (tini - fiatal felnőtt felállásban)
"Haverkodjon, járjanak el a kortársaival szórakozni, mármint pizzázni, meg ilyenek."
NA pontosan itt kezdődik a baj (valakinek), kitolódik az a pizzázás...
És 13 éves szülinapján meg majd a diszkóba kell összeszedni..
Mikor elkezdenek a barátokkal ide oda járni a kis kancás hölgyek abból sose lesz jó vége, már látom előre a szintcsökkenésemet a lepontozás miatt xD
Lehet az én szüleim voltak túl szigorúak, de én 12 évesen nem mehettem el bandázni a városba, esetleg barátnőm átjöhetett vagy én hozzá, aztán annyi.
Meg nem is értem mit eszik egy 17 éves nagy ló egy kislányon. Persze ma már a divat is nagyot fordult, mert 12 évesen úgy öltöznek, mint a 20asok. Műköröm, smink stb.. Ez valahol a szülő dolga. Mi pl nem sminkelhettünk (pattikra alapozó mehetett) általános suliba és se hajfesték, se körömlakk nem volt engedve (90-es évek). Volt nekem is jólfejlett osztálytársam akinek 12 évesen nagyobb mellei voltak, és nem is volt dagadt. Mondjuk meg is lehet nézni milyen körökben került...igazi falu ribije lett.
mert 12 évesen úgy öltöznek, mint a 20asok. Műköröm, smink.
Meg is válaszoltad egyből a kérdésed. xD
Utolsó sorban is, nagy mellek .....
#73 vannak ilyenek is, bár jelen esetben én kisvárosban gondolkodtam, ott azért nincs ilyen kicsapongási lehetőség. Mi összeverődtünk 5-en, aztán a világ legmenőbb dolga volt, hogy 2 órán keresztül pletykálhattunk, aztán 'zsa' haza bicóval.
"Mikor elkezdenek a barátokkal ide oda járni a kis kancás hölgyek abból sose lesz jó vége" - az a gáz, hogy ez manapság nagyon igaz, meg az is, hogy nagyon sokan már ennyi idősen neki állnak sminkelni, fodrászhoz, sőt manikűröshöz járni, de hogy így mire fel? Kinek akarnak tetszeni? A korosztálybeli srácokat szerintem még éppen nem csajok foglalkoztatják, vagy ha mégis, akkor pedig olyan nőket néznek meg, akik már kerekek itt, kerekek ott... A tőlük idősebb srácok pedig jó esetben nem is néznek rájuk, mert máskülönben fbi open up....szóval nem értem mire fel akarnak ennyire változtatni a külsejükön... inkább élnék meg azt, hogy még gyerekek lehetnek, akiknek többségében felhőtlen élet adatik...
#70es voltam again
#62.
Sajnos igazad van. Az ösztönök erősebbek az úgynevezett "erkölcsnél".
Ettől függetlenül nem szabad egy ilyen kapcsolatot megengedni. Egy 12 éves még gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!