Engednétek 12 évest lányt 17 éves fiúval járni?
így van! régen, ahogy megjött a lánynak a vérzése, már mehetett szexelni! ha 9 évesen, akkor kilencévesen! és senki nem hisztizett, meg pedofilozott!
vannak országok, ahol még most is így van. 8 évesen házasság, nászéjszaka, 11 éves korára meg már harmadik gyerekét szüli! ha utána átköltözne ide, itt meg 12 évesen egy srác kezét nem foghatná meg? nevetséges álszentek vagytok!!
NAJÓ XDD "
12 éves lányok 99%-a még bőven közelebb állnak testileg a 10-hez, mint a 20-hoz, úgyhogy ez még bőven a pedofília határát súrolja"
Te tényleg beteg vagy.
Most már a 9 éves gyerekekre is rárepülnél, uram atyám. Kezeltesd magad, a hozzád hasonlóknak egy börtön cellában lenne a helye.
Jól van elbeszélgetünk egymás mellet, de nem tudom miről beszélsz.
Én ezzel befejeztem a beszélgetést, a pedofília nem azt jelenti hogy 10 hez közelebb van mint a 20 hoz. Internet ott van előtted, nézz utána.
Mindenki azzal szexel akivel akar, vagy tud.
Pusszantok mindenkit :D
#49 Mert szerinted az számít, hogy meg van-e már neki?
9-10 éves kislányoknak megjöhet már és mellük is elkezdhet nőni, attól még kislányok maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!