Engednétek 12 évest lányt 17 éves fiúval járni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 20:00
11/78 anonim válasza:
Határozottan ellenezném és nyomban megmagyaráznám a lányomnak a döntésem okát.
12/78 anonim válasza:
Nem engedném, de elővenném a kislány anyját, hogy miért jutott a gyereke idáig.
13/78 anonim válasza:
Nem. Nem hogy 17 évessel, sehány évessel, ennyi idősen arról sincs fogalma, merre van a felfele, nemhogy a "járásról".
14/78 anonim válasza:
én inkább a 17 éves anyját venném elő...
15/78 anonim válasza:
Ide tényleg többnyire normális emberek járnak, kár hogy nem ide írtam eleve a kérdésem, amiből most ez a kérdés megszületett.
17/78 anonim válasza:
#17 Nem, egy ottani válaszoló tette ki ezt a kérdést.
18/78 anonim válasza:
17-es vagyok csak lecsípte.
dupla acc :3 ez bukta, de gáz!
19/78 anonim válasza:
Valójában a helyzet 12fölött <-> 18 alatt jogilag a "nem büntethető" kategória, de hiába "szürke zóna" definie egy év múlva már szexuális visszaéléssé eszkalálódik a 14 alatt<->18 fölött tényállás miatt. Így érdemes nézni.
20/78 anonim válasza:
#11,
hogyan, milyen módon tudnád BIZTOSAN elérni, hogy kettesben nem mennének olyan helyre, ahol szexelni lehet? (Ezt Te írtad). Talán követnéd őket 30 méteres távolságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!