Engednétek 12 évest lányt 17 éves fiúval járni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 20:00
51/78 anonim válasza:
24 32 34 39 42 45 49 vagyok én
52/78 anonim válasza:
ez csak a mondern álszent hülyeség hozadéka! régen onnantól felnőtt nő volt, hogy megjött neki! nem volt énkicsi pónim, meg barbie hercegnő szarságok, 9 éves nők akkoriban még normálisan éltek. háztartást vezettek, szültek, ellátták az urukat, akit TISZTELTEK! a normális országokban még így van, csak nálunk van ez a fene nagy prüdéria!
54/78 anonim válasza:
Nyílván csak egy troll vagy, szóval feleslegesen tépem a számat, de kezeltesd magad ember.
Ennyi erővel ne is moss fogat, ne fürődj, ne fogadj el gyógyszert és húzzál ki a földekre kapálni meg háborúkba meghalni, mert a fiúkra meg ez a sors várt akkoriban.
55/78 A kérdező kommentje:
#51 Ki nem vagy? Tudom, hogy nem a 41-es válaszoló vagy, én neked írtam, hogy 9-10 éves kislányoknak már megjöhet és lehet melle is nőhet, ezért attól még, hogy 12 éves kislányoknak már megvan, stb még bőven a pedofília határát súrolja. Tudod mit jelent egyébként a határ? Senki nem írta, hogy pedofil lennél, de a határán vagy, mivel ez hebefília, ami közvetlen a pedofília után/mellett van, de még nem efebofília.
2020. aug. 16. 22:01
56/78 anonim válasza:
Ha "muszáj" lenne járnia valakivel, akkor legfeljebb valami kis 12 éves osztálytársával engedném, hogy a felügyeletem alatt minecraftozzanak vagy fagyizzanak együtt, mert megtiltani úgysem tudnám, ha valami miatt rá lenne indulva a témára.
57/78 anonim válasza:
Jaj ez a sok megnevezés amit kérdező letolsz az vmi haláli. Menjél akkor add be a parlamentbe, hogy emeljék fel a beleegyezési korhatárt, mert ez mennyire erkölcstelen számodra. Egy 17 évesnek engedélyezett jogilag a szex 12 évessel és pont. Egy felnőtt 18 éven felüli nem fog egy 12 évessel kikezdeni, mert törvényileg az bűncselekménynek számítható, de a kérdésedben 17 évesről írsz. Szóval erről ennyit. Ami engedélyezett az ellen nem tehetsz semmit. Neveled úgy a lányodat vagy a fiadat, hogy csak korabeliekkel ismerkedjen ha ennyire frusztrál ez.
58/78 A kérdező kommentje:
#58 Néhány országban legális a pedofília is, attól még nem lesz normális. Megint csak véded magad feleslegesen.
Viszont a második résszel egyetértek. Normális értékrendre kell nevelni a gyereket, hála az égnek az megvan.
2020. aug. 16. 22:11
59/78 anonim válasza:
Az, hogy legális enyhén szólva nem indok. Tudjátok kedves "ez teljesen oké mert legális és ki ne húzna meg egy gyereket" válaszolók, hogy miért legális? Azért mert egy bizonyos kissebség tagjainál az dívik, hogy 11-12-13 évesen már felnőttként tekintenek a lányokra és szaporodnak/házasítjak őket, ezért legális 16 évesen házasodni is, tizenéves lányok már több gyerekkel mennek a CsP-ért a MÁK-ba.
60/78 A kérdező kommentje:
#58 Egyébként, de, fontosak a megnevezések. Azt mondod nem tudjuk mit jelent a pedofília, de mitől lenne másabb az, hogy nem tudod, hogy 12 évesekre izgulni még hebefília és efebofília? Orvosilag normálisnak tartott jelenséget pedig csak is kizárólag az efebofíliát tartják.
2020. aug. 16. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!