Tényleg rossz anya lennék azért, mert nem veszek telefont a 7 éves gyerekemnek?
Sulis táborba mondta nekem egy anyuka, hogy sajnálja a lányomat, hogy ilyen kegyetlen vagyok, hogy nem kap telefont.
Én arra gondoltam, hogy majd ha megy 5.-be kap egyet. Azt szeretném, hogy legyen egy kis gyerekkora, mielőtt beszippantja a telefon.
25 vagyok
szerintem teljesen rendben van, hogy nem kap telefont
én 10 évesen adnék neki
12 évesen már nagyban benne vannak, így ezt a kort látom jónak
EGYALTALAN NEM VAGY KEGYETLEN!
A mai gyerekek mar nagyon hamar kapnak telefont, es az nem tesz jot nekik! Ismerek egy olyan anyukat, aki adott egy telefont a 6 eves gyereknek, es az olyan sokat telefonozott, hogy meg szemuvegre is szuksege lett azutan. A mai gyerekeket mar nemsokara arra is meg kell tanitani, hogyan jatszanak annyira kockul az uj generacio
Problémás helyzet...
A szocializálódását segíti a gyereknek a közös elfoglaltság, és ha kimarad kirekesztetnek is érezheti magát, ugyanakkor nem tesz jót a gyerek fejlődésének a telefon. A logika, adatok feldolgozása fejben, probléma megoldás, fantázia, ezek mind olyan kézségek amiknek árt a folyamatos telefonozás, és pluszt nagyon nem ad.
Nem vagy rossz szülő, nehéz helyzetben vagy.
Bárhogy is döntessz jószándék vezérel.
46!
Aha. 45 éves vagyok, az én gyerekkoromban nem volt még mobil, sőt, vezetékes se nagyon, mégis szemüveges voltam világ életemben. Érdekes, ugye?
"Ismerek egy olyan anyukat, aki adott egy telefont a 6 eves gyereknek, es az olyan sokat telefonozott, hogy meg szemuvegre is szuksege lett azutan."
Akkor olvasd el a 36os válaszoló történetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!