Lehet pénzt kérni arra hivatkozva gyerektől, hogy fel
lett nevelve?
Figyelt kérdés
Negatív véleményeket nem kérek. Én úgy érzem ha a gyerek megteheti, fizessen 40-50 ezer forintot a szülőnek havi szinten. Ha a szülő a gyerekre költött pénzt félreteszi már milliomos! Szerintem ez így korekt!
Nem prolit játszik a kérdező, hanem parasztot. Ott volt szokás ez. Igaz, nem volt még nyugdíjrendszer sem.
2020. aug. 11. 20:03
32/53 anonim válasza:
Lehet, javaslom, hogy polgári perben próbálkozz!
(hagy röhögjenek a bíróságon dolgozók egyet XD)
2020. aug. 11. 20:05
33/53 anonim válasza:
Vidéken a háznál lakó gyerek munkaereje a szüleié volt. Felnőttkorában is. Megjött munkából, a papa osztotta ki a folytatást, mit kell otthon csinálni. Ha a fiatalasszony kiült a ház elé, rákiabáltak, mi az, nem találsz tennivalót? Ne üldögélj, dolgozz!
2020. aug. 11. 20:06
34/53 A kérdező kommentje:
Így igaz ahogy az utolsó írja!
2020. aug. 11. 20:44
35/53 anonim válasza:
Dehogy jogos.
Mondjuk kérjed nyugodtan, mit bánom én. Nem engem utál meg a gyerekem
2020. aug. 11. 20:55
36/53 anonim válasza:
Nem olvastam az összes hszt.
De veled él a gyermeked?
Mert akkor azt mondom, igen szálljon be a rezsibe konyhába.
Ellenben ha külön él akkor nem értem mire szeretnél pénzt kérni.
Bocsánat, de a gyermekvállalás/nevelés erről szól. A rengeteg lemondásról értük.
2020. aug. 11. 22:23
37/53 anonim válasza:
Azért szultel gyereket hogy idosebb korodba miatta ne legyen anyagi gondod? Te beteg vagy
2020. aug. 11. 22:31
38/53 anonim válasza:
Oké gondolom a sok vélemény nem hatott meg, hogy hogyan lenne pofád arra hogy pénzt kérj a gyerekedtől azért mert felnevelted. Lássuk csak, gondolom neked is vannak szüleid, kellemes lenne ha hónaponta kéne neked 50k ft-t fizetni neked nekik azért, mert ők felneveltek téged? Na ugye... Gondolom ugrándoznál örömödben.
2020. aug. 12. 00:40
39/53 anonim válasza:
39 Ő azt gondolja, hogy azt már ledolgozta házi/ háztáji munkával🤔😁
2020. aug. 12. 01:52
40/53 anonim válasza:
És te? Ha tudtad mennyibe kerül, miért szültél?
Mi úgy vállaltunk, hogy stabil az anyagi helyzetünk, sose fogunk a gyerekünk pénzére rászorulni. Nem ezért szültem! Pofámról lesülne a bőr ha szóvá tenném azt neki amit te a gyerekednek! Szerinted most mit érez???
Szégyelld magad és kérj tőle bocsánatot! Ezt te sem gondolhattad komolyan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!