Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet pénzt kérni arra hivatko...

Lehet pénzt kérni arra hivatkozva gyerektől, hogy fel lett nevelve?

Figyelt kérdés
Negatív véleményeket nem kérek. Én úgy érzem ha a gyerek megteheti, fizessen 40-50 ezer forintot a szülőnek havi szinten. Ha a szülő a gyerekre költött pénzt félreteszi már milliomos! Szerintem ez így korekt!

2020. aug. 11. 19:15
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
26%

Nem. De ha jól nevelted a gyereket,és odafigyeltél arra, hogy milyen ember váljon belőle, akkor maga fogja letenni az asztalra a pénzt. Önmagától, kérés nélkül, és nem csak havi szinten, hanem karácsony előtt a jutalmát-úgy, hogy egy szót nem szóltál, nem kértél, hanem magától, hogy tessék édesanyám..

És megfogja tenni 21 évesen is. Ha jól nevelted.

2020. aug. 11. 19:22
 2/53 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora proli lehetsz.. .
2020. aug. 11. 19:22
 3/53 anonim ***** válasza:
19%
1+ Annyit elárulok, hogy ez a vékonyka kislány napi 12 órás kőkemény munkával kereste meg azt a pénzt amit letett lány létére.
2020. aug. 11. 19:23
 4/53 anonim ***** válasza:
95%
Na megjött a prolis néni is:DD
2020. aug. 11. 19:23
 5/53 anonim ***** válasza:
100%

"Negatív véleményeket nem kérek. "

Egyébként meg mi az,hogy nem kérsz olyan véleményeket,amikkel nem értesz teljesrn egyet??

Miért vagy itt?

2020. aug. 11. 19:24
 6/53 A kérdező kommentje:
Jól neveltem, mindent megkapott! Lett diplomája, én fizettem. Egyszer nem nyaraltam hogy neki legyen! Most szeretnék! Most én jövök szerintem! De hisztizik.
2020. aug. 11. 19:26
 7/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet arra pénz kérni csak úgy. Ha rosszul állnának anyagilag az én szüleim szívesen segítenénk nekik, de azért, mert felneveltek és nem elrakták a pénzt (maguknak)arra nem adok. Én esetemben -tervezett gyerek vagyok-, így ők tisztában is voltak az anyagi vonzattal, nem voltam váratlan kiadás.

Szerintem nem korrekt amit te mondtál, aki gyereket akar vagy legalább megtartja nevelje is fel, de ne azért, hogy később legyen kitől pénzt szereznie.

[Van olyan, hogy szülőtartás, de ahhoz komoly feltételeknek kell(pl betegség miatt önhibán kívül nem tudja eltartani magát) teljesülnie. ]

2020. aug. 11. 19:26
 8/53 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem korekt. Úgy vállaltál gyereket hogy tudod hogy mennyit kell áldozni rá. Ez még azért is szemétség mert egy gyerek kiszolgáltatott és nemtud saját keresetet. Szerimtem bunkoság és proliság elvárni egy olyantól a pénzt aki kiszolgáltatott helyzetben volt és ezt te is tudod/tudtad!
2020. aug. 11. 19:28
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha xarul állsz anyagilag,akkor majd ad. De csak úgy nem!

Egyébként tényleg azért nevelted fel,hogy utána lapátolja haza neked a pénzt?!

2020. aug. 11. 19:29
 10/53 anonim ***** válasza:
99%
Szegény gyerek, mekkora proli anyukája van...
2020. aug. 11. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!