Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

EGyfolytában ordítanak. Egymással velem a tesómmal... Apám hölye picsának hív, taknyos kölyöknek, hülye picsának, anyum egy fokkal "kedvesebb" ő "csak" takncso kölyöknek és hölye gyereknek hív. Ezt általában akkor ha idgesek de ez úgy 2-3 naponta megvan. Nekem ez nagyon rosszul esik, mindig sírok utána de persze nem csak emiatt. Ha kiálltam magamért még idegesebbek lettek, és elvették a dolgokat amiket szeretek. Ha 5-ösnél rosszabb jegyet hozok haza sokszor akkor sincs internetem 1 hétig, és nem értik meg hogy gimnazista vagyok, napi 1 órát buszozok, és 2 nyelvet tanulok úgyhogy én nagyon örülök a 4-5 átlagomnak. Soha semmi nem jó ha kérnek valamit és én 30 perccel később csinálom az nem jó akkor már hülye taknyos vagyok.(Nem sürgős a dolog csak pl: bepakolni a mosogatóba.)

Ezt a kérdést is én írtam itt egy kicsit jobban kifejtem: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Köszönöm ha elolvastad:)

2020. aug. 10. 21:12
 1/5 A kérdező kommentje:

Elnézést a sok elírásért egy kicsit feldúlt vagyok. :( Itt a javított:

Egyfolytában ordítanak. Egymással velem a tesómmal... Apám hülye picsának hív, taknyos kölyöknek, hülye kurvának, anyum egy fokkal "kedvesebb" ő "csak" taknyos kölyöknek és hülye gyereknek hív. Ezt általában akkor ha idegesek de ez úgy 2-3 naponta megvan. Nekem ez nagyon rosszul esik, mindig sírok utána de persze nem csak emiatt. Ha kiálltam magamért még idegesebbek lettek, és elvették a dolgokat amiket szeretek. Ha 5-ösnél rosszabb jegyet hozok haza sokszor akkor sincs internetem 1 hétig, és nem értik meg hogy gimnazista vagyok, napi 1 órát buszozok, és 2 nyelvet tanulok úgyhogy én nagyon örülök a 4-5 átlagomnak. Soha semmi nem jó ha kérnek valamit és én 30 perccel később csinálom az nem jó akkor már hülye taknyos vagyok.(Nem sürgős a dolog csak pl: bepakolni a mosogatóba.)

2020. aug. 10. 21:24
 2/5 anonim válasza:
73%
Egy hétvégi napon beszélj velük. (azért hétvégén, mert akkor otthon vannak, legalábbis nem dolgoznak a munkahelyükön.)
2020. aug. 10. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyenek, mert megszokták hogy rajtad levezethetik a feszültséget, és nem lesz negatív következménye, ezért úgy gondolják, megengedhetik maguknak, hogy így viselkedjenek. Valószínűleg nem realizálják, hogy ezzel milyen sok, hosszú távú problémát okoznak neked amik még évekkel később is bántatnak majd. Sajnos ilyen fiatalon nem tudsz sokmindent tenni, a megoldás az lenne ha elköltöznél, akár kollégiumba, de ez sem egyszerű mindig.
2020. aug. 10. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Uh elég durván hangzik.

Sajnállak, neked bizony nem kellene velük beszelni csak mikor kérdeznek.

Másat nem igazán tudsz csinálni, szerintem nem értenek meg álláspontod.

Ha van kedved privátban írj rám.

2020. aug. 12. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
sajnos személyiségzavaros, nárcisztikus szülők. felesleges velük beszélni, nem rajtad múlik. jótanácsot nem tudok adni. amint tudsz, költözz el.
2020. szept. 19. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!