Miért ilyenek a szüleim?
EGyfolytában ordítanak. Egymással velem a tesómmal... Apám hölye picsának hív, taknyos kölyöknek, hülye picsának, anyum egy fokkal "kedvesebb" ő "csak" takncso kölyöknek és hölye gyereknek hív. Ezt általában akkor ha idgesek de ez úgy 2-3 naponta megvan. Nekem ez nagyon rosszul esik, mindig sírok utána de persze nem csak emiatt. Ha kiálltam magamért még idegesebbek lettek, és elvették a dolgokat amiket szeretek. Ha 5-ösnél rosszabb jegyet hozok haza sokszor akkor sincs internetem 1 hétig, és nem értik meg hogy gimnazista vagyok, napi 1 órát buszozok, és 2 nyelvet tanulok úgyhogy én nagyon örülök a 4-5 átlagomnak. Soha semmi nem jó ha kérnek valamit és én 30 perccel később csinálom az nem jó akkor már hülye taknyos vagyok.(Nem sürgős a dolog csak pl: bepakolni a mosogatóba.)
Ezt a kérdést is én írtam itt egy kicsit jobban kifejtem: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Köszönöm ha elolvastad:)
Elnézést a sok elírásért egy kicsit feldúlt vagyok. :( Itt a javított:
Egyfolytában ordítanak. Egymással velem a tesómmal... Apám hülye picsának hív, taknyos kölyöknek, hülye kurvának, anyum egy fokkal "kedvesebb" ő "csak" taknyos kölyöknek és hülye gyereknek hív. Ezt általában akkor ha idegesek de ez úgy 2-3 naponta megvan. Nekem ez nagyon rosszul esik, mindig sírok utána de persze nem csak emiatt. Ha kiálltam magamért még idegesebbek lettek, és elvették a dolgokat amiket szeretek. Ha 5-ösnél rosszabb jegyet hozok haza sokszor akkor sincs internetem 1 hétig, és nem értik meg hogy gimnazista vagyok, napi 1 órát buszozok, és 2 nyelvet tanulok úgyhogy én nagyon örülök a 4-5 átlagomnak. Soha semmi nem jó ha kérnek valamit és én 30 perccel később csinálom az nem jó akkor már hülye taknyos vagyok.(Nem sürgős a dolog csak pl: bepakolni a mosogatóba.)
Uh elég durván hangzik.
Sajnállak, neked bizony nem kellene velük beszelni csak mikor kérdeznek.
Másat nem igazán tudsz csinálni, szerintem nem értenek meg álláspontod.
Ha van kedved privátban írj rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!