Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kellene tennem,hogy végre...

Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két gyerek között?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.

Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.

A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.

2020. aug. 8. 14:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem úgy tűnik, hogy az anyuka hiába ragaszkodik ez eredeti apukához.

Ha nincs eredeti, akkor bizony kell egy pótapuka.

A gyereknek szüksége van apukára, mint ahogy azt az anyuka is világosan leírta.

2020. aug. 8. 18:52
 32/40 A kérdező kommentje:
33 Egyenlőre nem tervezek kapcsolatot így nem lesz pót apuka ,neki a sajátja hiányzik aki 5 évig az apukája volt és foglalkozott vele.Ha nem valtozik a helyzet elmondom neki az igazat és lezárjuk a dolgot de még várok azért.
2020. aug. 8. 19:36
 33/40 anonim ***** válasza:
85%

"Se apa, se pótapa, hát semmi jóra ne számít a kislányodtól.

Nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy ebben a játszmában te ártatlan vagy."

Húzzál már a büdös faxba innen!

Nem igaz, hogy ezt nem látja az admin. Van itt egy bér troll, minden, de minden kérdésbe beleböfögi az idióta provokáló válaszait kb. hat hete már.

2020. aug. 8. 19:38
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy troll, kérdező, nehogy magyarázkodj már ennek a phasznak. Nyiltan provokál, hagyd figyelmen kívül.

Kérdező, a gyerekedet védd, helyedben szakembert kérdeznék (iskolapszichi, gyerekpszichi), mi a helyes magatartás, magyarázat most a részedről a gyerek felé.

Az ilyen phaszok, mint az exed szoktak megjelenni 10 év múlva a gyerek életében, aztán ha a gyerek idegenkedik tőlük, az nem azért van, mert rá se néztek eddig a gyerekre, hanem mert a volt feleség az "apa" ellen neveli a gyereket.

Kitartás, és légy okos; tényleg ne itt tájékozódj, beszélj szakemberrel.

2020. aug. 8. 20:02
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

20as, a rosszindulatú kommentek egyetlen elmeroggyanttól érkeznek, minden kérdés alá odaböfögi az idiótaságait, akkor se hagyja abba mikor senki se veszi komolyan. Valószínűleg az életben se foglalkozik vele senki és így próbál meg figyelmet kicsikarni de maximum szánalmat sikerül :-D nem kell vele foglalkozni, egyszer majdcsak kitiltják ha rendszeresen jelentgetjük.

Kérdező: Sajnos nem tudsz mit tenni, el kell fogadnotok. A gyereknek pedig ne hazudj, okos ő pontosan tudja mi a helyzet, Ne mondj rosszat az apjáról, inkább azt tudatosítsd benne hogy neked mennyire értékes és bármi történjék rád számíthat, te sosem hagyod cserben.

2020. aug. 8. 20:31
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nemű a másik gyerek?
2020. aug. 8. 20:44
 37/40 A kérdező kommentje:
Szintén kislány.
2020. aug. 8. 20:54
 38/40 anonim ***** válasza:
27# igy van , ezt egy szóval sem mondtam, ha figyeltel volna rajottel volna h az előtte lévő kommenteket is en írtam. Csak nyomatékosítani próbáltam h ezt nem tudod kikényszeríteni.
2020. aug. 8. 22:27
 39/40 anonim ***** válasza:
44%

Kedves emberek aki azt írják, hogy muszály az apuka. Annak elárulom, hogy van egy mondás.

A gyermek az ág, az anya a gyökér az apa a törzs. Törzs nélkül lehet élni, de gyökér nélkül nem. Nem pont ide vág. De rengeteg ember van aki apa nélkül tökéletesen felneveli a gyerekét. Pótapa nélkül. Mert van hogy egy Pótapa cyak ront az egész helyzeten. Lehet hogy egy addig hibátlan anya-gyermek kapcsolatban olyan szinten belerondít, hogy az sosem lesz többet a régi. Amúgy meg egy Pótapa sem pótolja az igazit. Ráadásul ha kicsi a lány nem biztos hogy fel fogja fogni hogy ki az az idegen aki csak így, ilyen hirtelen belép az életükbe.

2020. aug. 9. 14:12
 40/40 A kérdező kommentje:
39 Igen igazad van,meg én úgy tapasztaltam a legtöbb férfi saját gyerekét szereti a másikat inkább csak elfogadják.
2020. aug. 9. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!