Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kellene tennem,hogy végre...

Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két gyerek között?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.

Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.

A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.

2020. aug. 8. 14:29
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
70%
Ha jól értelmezem az ex párod nem törődik a közös gyereketekkel, csak az új családjával. Nem tudsz mit tenni, ha az apjában ez nem merül fel igényként. El lehet mondani, hogy hiányzik neki, és vigye el láthatáskor, de ha nem teszi, akkor csak a gyerekkel tudsz közös programokat csinálni, hogy élményeket gyűjtsön, és nála kompenzálni.
2020. aug. 8. 14:37
 2/40 A kérdező kommentje:
Nem viszi el amikor kellene, sokszor hazudik ,hogy nem ér rá, pedig az a gyerek napja lenne!Nem haverozni meg Tescozni kell hanem a lányával lenni aznapokon. Csinálunk közös programokat de az apa az apa teljesen más.Jogilag lehet valamit tenni?
2020. aug. 8. 14:40
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán lehet, a láthatás jog, nem kötelezettség.
2020. aug. 8. 14:46
 4/40 anonim ***** válasza:
92%

Jogilag (sem) tudsz tenni semmit. A láthatás jog, nem kötelesség. Ha a tartásdíjat nem kapod, arról szólhatsz a bíróságnak, megelőlegezik és behajtják rajta. De ennyi.

Érzelmeket úgysem lehet senkitől erőszakkal kicsikarni.

2020. aug. 8. 14:47
 5/40 A kérdező kommentje:

De már a gyerek is azt mondja ,hogy azt a gyereket miért szeretik annyira őt meg már nem?

Megszakad a szívem.

2020. aug. 8. 14:51
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy megszakad a szíved, de akkor sem tudsz mit kezdeni ezzel. Én ugyanígy voltam, apámnak lett új gyereke, engem utána teljes mértékben leszrt.

Engem anyám pszichológushoz vitt, az sokat segített.

2020. aug. 8. 15:04
 7/40 A kérdező kommentje:

7 Még jó ,hogy a nyitóban leírtam nem az anyagiak miatt kérem ezt.

Inkább akkor ne adja azt a 30ezer Ft -ot hanem törődjön vele!

De hidd el neki csak az új gyereke a fontos és nagyon nehéz így.

2020. aug. 8. 15:23
 8/40 anonim ***** válasza:
55%
Arra lehet kényszeríteni, hogy fizessen gyerektarhát, de arra nem hogy szeresse is a gyereked, vagy hogy eljátssza. Ez egy ilyen buli.
2020. aug. 8. 15:26
 9/40 A kérdező kommentje:

9 Szomorú,mert ugyanúgy vér szerinti gyereke és 4 éves kapcsolatban született,tervezett,nem az van,hogy ő nem akarta.

A szeme fénye volt amióta az új nőjétől is van gyereke azóta a telefont sem veszi fel.

Mit mondjak a gyereknek? Nem fogok örökké hazudozni miatta!

2020. aug. 8. 15:32
 10/40 anonim ***** válasza:
4%
Ez ilyen. Nincs olyan hogy apai ösztön az apáknál a kötődés a napi kapcsolattal alakul ki. Ha az megszűnik a kötődés is. Most eljátszhatná, hogy érdekli mi van veletek, de az sokkal jobb lenne? Én mindig az őszinteség pártján állok.
2020. aug. 8. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!