Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két gyerek között?
Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.
Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.
A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.
Jogilag (sem) tudsz tenni semmit. A láthatás jog, nem kötelesség. Ha a tartásdíjat nem kapod, arról szólhatsz a bíróságnak, megelőlegezik és behajtják rajta. De ennyi.
Érzelmeket úgysem lehet senkitől erőszakkal kicsikarni.
De már a gyerek is azt mondja ,hogy azt a gyereket miért szeretik annyira őt meg már nem?
Megszakad a szívem.
Értem, hogy megszakad a szíved, de akkor sem tudsz mit kezdeni ezzel. Én ugyanígy voltam, apámnak lett új gyereke, engem utána teljes mértékben leszrt.
Engem anyám pszichológushoz vitt, az sokat segített.
7 Még jó ,hogy a nyitóban leírtam nem az anyagiak miatt kérem ezt.
Inkább akkor ne adja azt a 30ezer Ft -ot hanem törődjön vele!
De hidd el neki csak az új gyereke a fontos és nagyon nehéz így.
9 Szomorú,mert ugyanúgy vér szerinti gyereke és 4 éves kapcsolatban született,tervezett,nem az van,hogy ő nem akarta.
A szeme fénye volt amióta az új nőjétől is van gyereke azóta a telefont sem veszi fel.
Mit mondjak a gyereknek? Nem fogok örökké hazudozni miatta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!