Egoista, konzervatív apa. Mit tehetnék?
Még most nőtt ki a gyerekkorból a szerencsétlen, mi az, hogy "felnőtt nő"?
19 éves!!!, szakmája sincs nyilván.
Mit dolgozzon?
Minimálbérből hova költözzön?
Kitartást, Kérdező!
Hozom a popcornt, kólát, csokit, szotyit, ropit, mert lesznek itt olyan épületes hozzászólások, hogy csak lesek, mint a moziban.
A kérdésre: mindenki annyit tesz, amit hagynak neki. Apátoknak valószínű van egy "tekintélyparancsoló" attitűdje, az a fajta, amikor csak elég egyet néznie és az ember összeszarja magát. Az én apám is ilyen. VOLT. Amíg meg nem tapasztaltattuk vele, hogy ezzel semmit sem ér el, maximum kerüli őt mindenki, mint ördög a tömény tömjénfüstöt.
Visszavett az arcából jó sokat már. De ehhez kellett az én lelki erőm is, hogy totál világosan lekommunikáltam nekim hogy ez nem így működik. Amikor pedig megkérdezte, hogy miért szarunk a fejére, elmondtuk, hogy ezzel a passzívagresszív viselkedésével ezt hozza ki belőlünk, mert mi már nem akarunk beleállni semmilyen veszekedésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!