Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két
gyerek között?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.
Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.
A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.
20 Nem áztatom el de már egyszer nem fogok tudni mit mondani arra,hogy apa miért nem jön? Már nem szeret ?
2020. aug. 8. 16:51
22/40 anonim válasza:
Erőszakkal tényleg nem tudod megoldani a helyzetet. A lánynak el lehet magyarázni hogy apa elfoglalt igen az új baba miatt. Aztan apukanak elmondani hogy amikor legkozelebb latja a lányát magyarazza el neki a helyzetet. A pszichologust is írta valaki hogy segített, lehet neki is segítene. Sajnálom a kislányt tényleg. Mekkora a kistesó? Ha nagyon kicsi az is lehet hogy a szülők is sokat veszekednek, problémák vannak az új helyzettel. Ez persze nem mentség csak lehet nem erre számított apuka sem, a lehet a gördülékeny új élet nem jött be, helyette gondok vannak.
2020. aug. 8. 16:55
23/40 anonim válasza:
Nem kell azt mondani hogy nem szereti. Nem ér rá, többet meg te sem tudsz. Egyenlőre ennyi elég.
2020. aug. 8. 16:56
24/40 A kérdező kommentje:
23 Epp ez az eddig semmit sem mondtam rosszat, csak a szokásos ,sok a dolga majd jönni fog máskor.
A másik gyerek pici, 6 hónapos. De ez nem indokolja azt,hogy ő már felesleges az apjának!
2020. aug. 8. 16:57
25/40 anonim válasza:
Tudom hogy nem indokolja, de látod..szerintem sz.r van a palacsintában. Nyilvan nem mentség de egy csecsemővel sem bír el, kettejükkel főleg. Hidd el átérzem a helyzetet. De nem tudod kierőszakolni. Lehet ha rendeződnek a dolgaik visszaáll a rend és ujra jön normálisan.
2020. aug. 8. 17:06
26/40 A kérdező kommentje:
26 Ha édes testvérek lennének akkor sem lehetne a nagyot kikapcsolni fél évre ,hogy most a kicsi a lényeg.
2020. aug. 8. 17:11
27/40 anonim válasza:
Se apa, se pótapa, hát semmi jóra ne számít a kislányodtól.
Nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy ebben a játszmában te ártatlan vagy.
2020. aug. 8. 17:53
28/40 A kérdező kommentje:
28 Nem tervezek pótapát bevonni korai lenne nekem egy új kapcsolat.
Biztosan kettőnkön múlt a kapcsolat elromlása ,nem mondom ,hogy nem de a jelenlegi helyzet már ez és ebből kell jobbat kihozni.
2020. aug. 8. 18:05
29/40 anonim válasza:
Lehet, hogy neked korai lenne egy kapcsolat, de a kislányod érdekeit is figyelembe kellene venned. Ő pedig keresni, hiányolni fogja az apukáját.
Ha nincs igazi, legalább pótold. Nagy tévedés, ha azt hiszed, hogy te képes leszel pótolni azt az űrt amit az apa hiány jelent a gyermekednek.
2020. aug. 8. 18:20
30/40 anonim válasza:
30-as ne haragudj de te normális vagy? Fogadjon oda vmi vadidegen faszit csak azért, hogy a kislányának legyen apaképe? Wtf??? Oke, hogy fontos az apa szerepe, de azért nem minden áron... ha a kérdező talál egy normális férfit, aki a párja lehet, akkor oké, de ha nem jön össze, akkor is tud a kislánya normális életet élni, a traumáit pedig az édesapjának köszönheti elsősorban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!