Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két gyerek között?
Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.
Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.
A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.
12
Látom itt inkább az a probléma forrása, hogy lapátra tett, talált mást és boldog. Szerintem neked is tovább kéne lépni nem pedig keseregni azon ami elmúlt.
Jó, ha tudod!
Eljön az idő, amikor a leányod számon fog kérni, hogy miért hagytad, hogy az apja elmenjen.
Erre fel kell készülnöd mert, ha a leányodnak nem fog tetszeni a válaszod nagyon kellemetlen állapotok következhetnek közted és a leányod között.
Csak ámulok, ahogy olvasom a kommenteket. Mennyi rosszindulatú ember... Mindig a kérdező a hibás, mert ő van itt, őt lehet támadni. Teljesen mindegy, hogy hibás-e valamiben. Tolerancia, megértés: 0, elfogadni a másik véleményét: 0.
Szép világban élünk!
Kérdező! Szerintem az apa viselkedésé nem tudsz változtatni. A lányod előtt nem kell eláztatni (ezt nem nézem ki belőled), majd ha nagyobb lesz, eldönti, mihez kezd az apja hozzáállásával. Beszélgess vele sokat, te ott vagy neki, rád mindig számíthat! Érezni fogja, hogy szeretve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!