Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kellene tennem,hogy végre...

Mit kellene tennem,hogy végre egyenlőség legyen a két gyerek között?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az igazságtalanságot és mióta a lányomnak van egy kistestvére állandóan ez megy. Nem anyagiak miatt mondom ezt,hanem minden más miatt is. Mint figyelem,törődés, stb.

Szeretem a lányom de nem vagyok képes az apját pótolni.

A lányom is érzi mióta kistesoja van le lett ejtve.

2020. aug. 8. 14:29
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
11 Ha őt nem érdekli a lánya az őt minősíti,nem engem.Csak fáj látni és a gyereknek hogy esik az,hogy lecserélték egy ujra mint egy kopott ruhát? A nagyszülei is mellette állnak de még ők sem bírnak a fiukkal.
2020. aug. 8. 15:48
 12/40 anonim ***** válasza:
6%

12

Látom itt inkább az a probléma forrása, hogy lapátra tett, talált mást és boldog. Szerintem neked is tovább kéne lépni nem pedig keseregni azon ami elmúlt.

2020. aug. 8. 15:55
 13/40 A kérdező kommentje:
13 Te nem tudsz olvasni? Hol van itt szó rólam/rólunk mint pár? Mert szerintem sehol.Nem érdekel mint fèrfi,nem leszünk együtt többet ,de attól még a lánya a lánya marad!Vele ugyanúgy törődnie kellene mint előtte!
2020. aug. 8. 15:58
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekli a gyereke. Nem fog menni láthatásra. Nem kötelező, amíg fizet addig nem tudsz vele semmit csinálni
2020. aug. 8. 16:06
 15/40 anonim ***** válasza:
3%
Tessék gondoskodni egy nevelőapáról, ha már az édesapját hagytad lelépni.
2020. aug. 8. 16:11
 16/40 anonim ***** válasza:
94%
Mond el a lányod a az igazat ha már nem olyan kicsi. Mást nem nagyon tudsz tenni
2020. aug. 8. 16:15
 17/40 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos tényleg nem tudsz mit tenni, a lányod majd beteszi a megfelelő fiókba az apját és remélhetőleg fel tudja ezt dolgozni később... borzasztó egy helyzet, nagyon sajnálom :(
2020. aug. 8. 16:25
 18/40 anonim ***** válasza:
2%

Jó, ha tudod!

Eljön az idő, amikor a leányod számon fog kérni, hogy miért hagytad, hogy az apja elmenjen.

Erre fel kell készülnöd mert, ha a leányodnak nem fog tetszeni a válaszod nagyon kellemetlen állapotok következhetnek közted és a leányod között.

2020. aug. 8. 16:37
 19/40 anonim ***** válasza:
95%

Csak ámulok, ahogy olvasom a kommenteket. Mennyi rosszindulatú ember... Mindig a kérdező a hibás, mert ő van itt, őt lehet támadni. Teljesen mindegy, hogy hibás-e valamiben. Tolerancia, megértés: 0, elfogadni a másik véleményét: 0.

Szép világban élünk!

Kérdező! Szerintem az apa viselkedésé nem tudsz változtatni. A lányod előtt nem kell eláztatni (ezt nem nézem ki belőled), majd ha nagyobb lesz, eldönti, mihez kezd az apja hozzáállásával. Beszélgess vele sokat, te ott vagy neki, rád mindig számíthat! Érezni fogja, hogy szeretve van.

2020. aug. 8. 16:48
 20/40 A kérdező kommentje:
19 Beleszeretett egy kolleganőjébe és elhagyott. Mit kellett volna tennem ,erőszakkal visszatartani? Semmi értelme nem lett volna annak.De ez én vagyok,mint nő,engem elfelejthet,leszarhat,nem érdekel.De a lányával ne tegye ezt!
2020. aug. 8. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!