Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Mit szólnátok, ha a...

Szülők. Mit szólnátok, ha a fiatok ápoló akarna lenni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 22:54
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
90%

"Női betegek támogatásánál meg jól jön, ha sármos vagy."

Nem tudom, én műtétre járok kórházba, nem ismerkedni. Nem zavarna egy férfi ápoló, de hogy sármos legyen... nem egy diszkóba megyek, ilyen kinek jut az eszébe.

2020. aug. 7. 10:48
 32/40 anonim ***** válasza:
31%

#31 Kicsit eltereli a figyelmet a "félelemről", oldja a feszültséget mint "János nővér". ;)

Az soha nem árt, ha emberek maradunk, és annak is érezük mindig magunk.

2020. aug. 7. 11:12
 33/40 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj, csináld azt amit szeretnél. Az hogy másnak mi a véleménye az csak egy dolog Ápolóként munkád mindig lesz
2020. aug. 7. 15:03
 34/40 anonim ***** válasza:
70%

Igaz én mentőápoló szerettem volna lenni, de szüleim azt mondták, hogy ők nem fognak engem eltartani, tessék keresni magamnak egy jól fizető állást.

Így lettem kamionos.

Végülis szeretem ezt is, de életeket szívesebben mentettem volna. Azonban ha baleset szemtanúja vagyok, akkor mindig nagy lelkesedéssel állok meg segíteni.

2020. aug. 7. 22:15
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass senkire az legyél ami szeretnél.
2020. aug. 7. 22:38
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

#34 Mérsékelt lelkesedéssel, de örömteli, hogy ember vagy!

Én sem merek sokmindent megtenni, mert mentőtiszti végzetségem meg van, de gyakorlaton túl nem dolgoztam benne, pont annyagi okok miatt. Húszon év alatt meg sokat felejt az ember. Saját háztartási balesetteimet, vagy sűrgös halaszthatatlan esetekben természetesen megteszem azt, amivel nem ártok.

2020. aug. 7. 23:52
 37/40 anonim ***** válasza:
93%
Ha a fiam boldog ezzel a hivatással akkor én is. Nekem ez lenne a gondolatom ha szülő lennék.
2020. aug. 8. 23:18
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a sok “kevés pénzt kap“ válasz? Miért a pénz az ami mindig számít nektek?

Ha szereti ezt csinálni akkor annál jobb nincsen, amikor mindennap úgy mész be dolgozni, hogy megint egy tök szuper nap elé nézünk.

Mások zombiként járnak be, és távoznak is, akik utálják a munkájukat. Egy idő után idegileg sem fogják azok bírni....

2020. aug. 9. 09:17
 39/40 anonim ***** válasza:
71%
#38 Mert állami kórházba dolgozó nem agyon hálált néhány dokin kívül, a gazdag családok gyerekei nem másod állásban is dolgozók, a minimumért is.
2020. aug. 9. 09:43
 40/40 Tom Benko ***** válasza:
100%
Megkeresném a környéken a legjobb iskolát, ahol ezt tanulhatja.
2020. aug. 12. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!