Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Mit szólnátok, ha a...

Szülők. Mit szólnátok, ha a fiatok ápoló akarna lenni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 22:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
3%
Előadná, hogy egy senki akar lenni akit mindenki lenéz? Csinálja, ő élete..
2020. aug. 7. 01:25
 22/40 anonim ***** válasza:
98%
csinálja nėmetorszågban többet fog vele keresni mint magyarországon.
2020. aug. 7. 06:09
 23/40 anonim ***** válasza:
93%

Én diplomás ápoló vagyok. Soha nem nézett le senki. Van az a szint, ahol nincs rivalizálás.

Gyönyörű munka, ha tetszik csináld! Nekem is voltak férfi csoporttársaim, semmi baj nem volt velük.

2020. aug. 7. 07:07
 24/40 anonim válasza:
93%
Én nagyon is büszke lennék rá. Elhiszem,hogy mindenki az anyagiak miatt hurrogja le a kérdezőt,de én azt gondolom tiszteletre méltó,hogy fiú létére ilyen önzetlen szakmát választ. De ez az én véleményem.
2020. aug. 7. 07:26
 25/40 anonim ***** válasza:
4%
#24 A lebu..zás felélme miatt is. Anyagiakban az is benne van, hogy férj szokott többet keresni.
2020. aug. 7. 07:33
 26/40 anonim ***** válasza:
97%

Szorgalmaznám majd kifelé terelném külföldre.

Én kint dolgoztam 24' ápolóként. Ahogy édesanyám is 10 evig és ahogy nővérem is jelenleg lassan 10 éve. Most kezdte unokaöcsém kint.

2020. aug. 7. 08:07
 27/40 anonim ***** válasza:
97%
#25-es vagyok. Eü-s felsőfokú végzetségem van. Sajnos ezt én is megkaptam, például ezeket a héten is. Igaz viccesen. Közben pedig a lányokat szeretem. ...
2020. aug. 7. 08:27
 28/40 anonim ***** válasza:
80%

Én nem örülnék neki, de az ő döntése lenne. Szép hivatás, de önmagában ebből anyagilag nem fogsz előrébb jutni, legalábbis itt Magyarországon.Megbecsülve sem leszel senki részéről. Sokszor inasnak, szobalánynak nézik az embert.

Üdv. egy ápolónő.

2020. aug. 7. 09:09
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
21: remélem, ha kórházba kerülsz életveszélyes állapotban, akkor azok a “senkik” fognak segédkezni a megmentésedben, “akiket mindenki lenéz” és ők fogják majd venni tőled a vért, pelust cserélni, ha szükséged lesz rá, ők adnak majd neked gyógyszert, néznek rád éjjel, stb. :)
2020. aug. 7. 09:32
 30/40 anusbari válasza:
3%
Elnevezném bekúrnak
2020. aug. 7. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!