Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők. Mit szólnátok, ha a...

Szülők. Mit szólnátok, ha a fiatok ápoló akarna lenni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 6. 22:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%

Ez hülyeség, hogy nem szeretik a férfi ápolókat. Nyilván van olyan például női beteg, mikor azt mondja, hogy nem szeretné, ha férfi látná el, mondjuk ha hólyagkatétert kell feltenni neki, vagy fürdeni kell, de sok férfi beteg is igényli, hogy ne nő végezzen egyes beavatkozásokat, vagy ne nő pelenkázza. Ugyanúgy szükség van mindkét nemre.

Írj nyugodtan, ha kiváncsi vagy bármire.

2020. aug. 6. 23:26
 12/40 anonim ***** válasza:
94%
Szép hivatás, igaz alulfizetett ha közkórházban dolgozol. De van ismerősöm aki ápoló és mellé nagyon is férfias. A betegek imádják.
2020. aug. 6. 23:45
 13/40 anonim ***** válasza:
3%

Fuuu ez olyan szerencsétlen férfi benyomását kelti számomra. Meg tényleg olyan nagy darab, pszichiátrián dolgozó ápolók jutnak eszembe róla.

Én ha nő lennék, nem szeretném, hogy egy férfi ápoló tegyen tisztába. 😂

2020. aug. 6. 23:46
 14/40 anonim ***** válasza:
46%
Eleve fura ha valaki ebben az egészségügyben akar dolgozni. Pld Ausztriában lennék ápoló, de itthon ebben a lepukkant kórházi környezetben tuti nem.
2020. aug. 6. 23:48
 15/40 anonim ***** válasza:
97%

Betegmozgatásnál szűkség lesz az erődre. Női betegek támogatásánál meg jól jön, ha sármos vagy.

A kérdésre válaszolva, mivel lányom van, csak nagyon elméletben tudok válaszolni, de támogatnám. Visszont ha úgy dönt saját lábán akar élni, kiküldeném nyugatra a végzés után exem apjához egy időre.

2020. aug. 6. 23:48
 16/40 anonim ***** válasza:
88%

ma 23.48.nak

4 évig voltam Ausztriában ápolónő. Hidd el nekem. Ott is alul vanak fizetve, és ott is ugyanolyan kemény volt a meló. Kórházban dolgoztam, sokszor állva aludtam el, mert sok volt a beteg, de kevés az ápoló. Sorra mondtak fel, mert sokszor igazságtalan volt helyzet. Pl: Orvosok jutalmat kaptak, ápolók meg egy "köszönjük, hogy itt voltatok" Tapsvihar.. ( na ebből élj meg, vagy fizesd az albérletet)

2020. aug. 6. 23:52
 17/40 anonim ***** válasza:
95%

10-es vagyok.

Nekem nőgyógyászati műtétem volt, szóval... Amúgy (tapasztalatom szerint) a férfiak sokkal "gyengédebben" kezelik ezeket. A FÉRFI ápoló beszélt hozzám, nyugtatgatott, még viccelődött is 🙂, amit nagyon értékeltem. Aztán ő rakott az ágyra. Egyszerűen biztonságban éreztem magam a jelenlétében.

2020. aug. 6. 23:53
 18/40 anonim ***** válasza:
98%

#16 Egyik unokatesóm férje bécsi magán klinikán orvos, korábban dolgozott közkorházban, és unokahugom meg ott találkozott vele, amikor ott volt gyakorlaton.

Szóval tudom, hogy közkorházban sokfelé alul vannak fizetve az alkalmazottak.

Anyám is eü-s volt, én is elvégeztem egy felsőfokú eü képzést.

2020. aug. 7. 00:01
 19/40 anonim ***** válasza:
36%

Nem olvastam kommenteket, de ha ezt szereted csinálni akkor mi a kérdés?

Légy hálás hogy ilyen "egyszerű" dolgot szeretsz csinálni :D

2020. aug. 7. 00:34
 20/40 anonim ***** válasza:
30%
Lányom van, eü.-ben dolgozunk a férjemmel és inkább valami hálásabb irányba terelnénk, mint ápoló, bármennyire is szép szakma. :(
2020. aug. 7. 00:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!