Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!Hogy éltétek meg...

Szülők!Hogy éltétek meg amikor a kamaszlányotok elkezdett szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Mit kell ezen "megélni"????

A szexuális élet teljesen természetes dolog, a lány kellöen fel van/volt világosítva, odafigyel(t) a védekezésre, meg felajánlottuk neki(k), hogy inkább itthon legyenek együtt, mint autóban, útszélén vagy hasonló helyeket.

2020. aug. 5. 11:48
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Hülyén fog hangzani, de rosszul esett. Igen, az élet rendje, igen, természetes, de mégiscsak az én "kislanyom"...

De igen, mi is felvilágosítottuk, elment szépen az orvoshoz, megbeszélte vele a fogamzásgátlást, hozhatja ide a barátját.

2020. aug. 5. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, én is ezt kérdezem: mi megélnivalód van neked az ő szexuális életén? Éld a sajátodat, az övéhez nincs közöd.
2020. aug. 5. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Sehogy, mert még a kinézett jelölt távol van, más jelöltet nem akar, és ésszel éli az életét. Tehát a szex-nem téma, főleg ha érintetlen még.
2020. aug. 5. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Max. annyiból téma, hogy a kellő felvilágosítást megkapta, és néha poénkodik a hugaival róla, meg minket felnőtteket húz a témával:D
2020. aug. 5. 11:55
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Az én anyám tök jól kezelte.

Mikor először megjött beszéltek velem a szüleim a szexről (anyum is meg apum is). Felfogtam, megértettem.

Most majdnem 18 évesen lett egy komoly kapcsolatom, anyum bírja a páromat. Megkérdeztem tőle, hogy mikor aludhat itt és megkérdezte, hogy vele akarom-e, beszéltünk e már róla stb.

Megtörtént, tudomásul vette, hogy megtörtént, de nem kérdezgetett hogy milyen volt.

2020. aug. 5. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Fel van világosítva,nem ész nélkül szexel.

Mit kell ezen megélni??

2020. aug. 5. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
96%

Ez egy korszak vége. Ez olyan, mint amikor először megy oviba, először alszik a nagyinál, először megy egyhetes táborba stb.

Tudod, hogy így lesz és be fog következni, de akkor is le kell zárni azt, ami előtte volt.

Nem a szexuális élete érdekel, hanem a tudat, hogy akkor ő már szexuális életet él, fiúkkal ismerkedik, szerelmes lesz stb. az új korszak kezdete.

Vegyes érzelmeket válthat ki. Örülsz, hogy már ilyen nagy, de félsz, mert már ilyen nagy. 😃

Persze nem mindegy, hogy 13 éves kamasz vagy 17 éves.

2020. aug. 5. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Engem inkább az a téma érdekel jobban amikor férjhez mennek, és elköszönsz tőlük az milyen lesz, arra hogy lehet felkészülni előre. Mert hogy mindig a kicsi gyereked marad, akár mennyire felnőtt. Ez aggaszt engem-főleg ha több ezer km lesz, és igényli hogy többször menjen hozzá ki az ember.

Én inkább ezt nem tudom kezelni.Illetve nem tudom hogy jobb kezelni. Hiszen a gyerek ajándék, és csak "megőrzésre és nevelésre" van nálad.

2020. aug. 5. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Anyukám egyébként azt mondta nekem, hogy őszerinte ez nem igaz, hogy "mindig a kicsi gyereke maradok". Illetve nem szabad, hogy ez legyen. Mert egy idő után muszáj elkezdeni felnőttként néznie rám, mert másképp nem tudja megőrizni az ép eszét. El kell engedni a kisgyereket, akit felnevelt, ő már "nincs", de van cserébe egy felnőtt lánya, akivel az a feladat, hogy bensőséges felnőtt kapcsolatot alakítson ki, és ez mindkét fél számára feladat. Mindhármunkkal igyekszik így eljárni, a harmadik gyerekével ez még folyamatban van, még csak most költözött el, de jól haladnak.
2020. aug. 5. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!