Egy szülő megtilthatja, hogy a 17 éves lánya találkozzon a barátjával?
Anyám mindenkit utál. szó szerint mindenkit. Velem úgy beszél/bánik, mitn egy kutyával és csak úgy random keresztbe tesz nekem. Találkoznék a barátommal, de megtiltotta.
Van egyáltalán joga ehhez? Szerintem nincs.
Szerintem ez nem meggyőzés kérdése. Megyek és kész! Nem kérdés, kijelentés!
Szeszélyes. egyik pillanatban még enged valamit, aztán már utál mindenkit és megtilt mindent amit szeretek.
18 éves korodig megtilthatja, utána nem. HA csak úgy eltünsz, a rendörséggel hozathat haza.
De attól kezdve nem is köteles sem lakhatást biztosítani, sem eltartani téged.
Hát ez nagyszerű. Marha jó, hogy vannak jogaim :/
4: épp ez az, amit el akarok kerülni. majd nem az ő háztartásában élek, hanem a barátomnál és akkor majd nem szólhat bele? K*rvajó :(
6: ok sosincs. "csak" mindenkit utál és minden ami nekem jó azt szereti keresztbe vágni és megszüntetni.
Az összes!! barátom, baártnőm mondja már, hogy semmi joga nincs megszabni, hogy mikor hova menjek, ez beteges és menjek már el. Vagy 15-en ajánlották fel lányok, hogy lakjak náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!