Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő megtilthatja, hogy...

Egy szülő megtilthatja, hogy a 17 éves lánya találkozzon a barátjával?

Figyelt kérdés

Anyám mindenkit utál. szó szerint mindenkit. Velem úgy beszél/bánik, mitn egy kutyával és csak úgy random keresztbe tesz nekem. Találkoznék a barátommal, de megtiltotta.

Van egyáltalán joga ehhez? Szerintem nincs.

2020. aug. 1. 17:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Apukád se tudja meggyőzni?
2020. aug. 1. 17:40
 2/34 A kérdező kommentje:
Apukám már régen nem él velünk, anyának új palija van. aki nem nagyon vesz emberszámba.
2020. aug. 1. 17:41
 3/34 A kérdező kommentje:

Szerintem ez nem meggyőzés kérdése. Megyek és kész! Nem kérdés, kijelentés!

Szeszélyes. egyik pillanatban még enged valamit, aztán már utál mindenkit és megtilt mindent amit szeretek.

2020. aug. 1. 17:42
 4/34 anonim ***** válasza:
79%
Megtilthatja, megteheti, amíg az ő háztartásában élsz.
2020. aug. 1. 17:46
 5/34 anonim ***** válasza:
79%

18 éves korodig megtilthatja, utána nem. HA csak úgy eltünsz, a rendörséggel hozathat haza.

De attól kezdve nem is köteles sem lakhatást biztosítani, sem eltartani téged.

6/34 anonim ***** válasza:
36%
Hát nálam 17 évesen ilyenekbe baromira nem dumáltak bele...Van amúgy valami racionális oka, amiért eltiltott? Mert azért nem mindegy.
 7/34 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyszerű. Marha jó, hogy vannak jogaim :/

4: épp ez az, amit el akarok kerülni. majd nem az ő háztartásában élek, hanem a barátomnál és akkor majd nem szólhat bele? K*rvajó :(

2020. aug. 1. 17:48
 8/34 A kérdező kommentje:

6: ok sosincs. "csak" mindenkit utál és minden ami nekem jó azt szereti keresztbe vágni és megszüntetni.

Az összes!! barátom, baártnőm mondja már, hogy semmi joga nincs megszabni, hogy mikor hova menjek, ez beteges és menjek már el. Vagy 15-en ajánlották fel lányok, hogy lakjak náluk.

2020. aug. 1. 17:49
 9/34 anonim ***** válasza:
96%
18-ig várnod kell :(
2020. aug. 1. 17:53
 10/34 A kérdező kommentje:
De nem értem, hogy ez miért jó neki? Most otthon maradok a seggemen, mert neki az épp úgy jó, de 18. születésnapom napján éjfélkor pontban 00:01-kor úgy elhúzom, hogy azt sem tudja hol vagyok. Aztán b*szhatja! Most miért nem tud elengedni?
2020. aug. 1. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!