Hogyan győzzem meg anyukám, hogy költözzünk pestre? 1000x jobb lenne, mint itt
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 15:47
1/29 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért nem jó ott, ahol?
2/29 anonim válasza:
nem biztos, hogy az eladott ingatlan árából telne egy pesti lakásra. sőt.
de te költözhetsz, amint nagykorú leszel..
3/29 anonim válasza:
Ennyi ésszel szerintem ne nagyon akarj győzködni senkit. Még kérdezni sem tudsz. Gondolom fel sem tűnt.
4/29 anonim válasza:
Már mitől lenne jobb? Jobb munkája lenne a szüleidnek?
5/29 anonim válasza:
És az ottani ingatlant te fogod kifizetni? Vagy kacsalábon forgó palotában laktok, hogy az árából telne egy pesti lakásra?
6/29 anonim válasza:
Simán lepd meg, hogy vettél neki egy lakást, és induljatok!
7/29 FoxtrotLidérc válasza:
A saját érdeketekben: Ne gyertek! Mi most költözünk ki egy Pest megyei faluba, ahonnan inkább ingázunk a munkahelyre. Budapesten születtem, életem első harminc évét itt éltem le. És ez a Budapest már nem AZ a Budapest... Mocskos, zajos, szemetes, folyamatosan nyüzsögnek itt az emberek. Nyugodtabb vidéken. Persze, ha az a baj, hogy nincs munkalehetőség, akkor azt megértem. De az ingázás nem megoldás? Nincs a környéketeken valami nagyobb város, ahol kapnál munkát?
8/29 A kérdező kommentje:
Még kiskorú vagyok. Itt teljesen másak az emberek, "mindenki foglalkozik mindenkivel" mentalitás. Mindig is pesten szerettem volna élni
2020. aug. 1. 16:01
9/29 anonim válasza:
8.-nak.
Na, ha kiskorú vagy, akkor szépen maradj csendben, és ne idegeld anyádat! Örülj, hogy van hol laknod! Vagy menj kollégiumba!
10/29 anonim válasza:
Ha nagyobb leszel, majd megvalósíthatod, ha még akkor is szeretnéd majd. Igen, megvan a szabadságod, a nem ismer senki érzés nagyvárosban. Ez felszabadító lehet, de otthon sem muszáj ezzel foglalkoznod. Azt azért az elképzelt pozitívum mellé képzeld bele, hogy vannak negatív oldalai is, például hosszabb idő a munkahelyre bejárás. Tehát valahogy több idő megy el a közlekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!