Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ma rajta kaptam a 16 éves...

Ma rajta kaptam a 16 éves lányomat szexelni Ő nem látott meg de én igen Beszéljem meg vele? vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 13:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%
Inkább veled beszélhetne valaki arról, hogy miért nem tudsz kopogni.
2020. júl. 30. 13:39
 12/37 anonim ***** válasza:
78%
Na, akkor már láttad is...
2020. júl. 30. 13:39
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

Mindig kopogni kell!

Én otthon már átöltözni is alig merek, mert ha meztelen vagyok tuti, hogy valaki rám fogja törni az ajtót, és legtöbbször olyan halkan tudnak jönni, hogy nem is hallom, még a fürdőszoba ajtón sincs rendes zár, valamit mindig rakok elé, de az nem sokat véd.

A szobakulcsomat meg azóta nem láttam mióta az öcsém rendszeresen bejött a szobámba és nem akart kimenni, ezért kizártam. Anyám neki ment az ajtónak, amikor nyitni akarta és elvették tőlem a kulcsot.

A lányoddal ha tényleg nem vett észre ne beszélj erről, mert csak őt hozod kínos helyzetbe, neki lesz rossz.

17/f

2020. júl. 30. 13:55
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Mikor az én szülőmet kértem, hogy kopogjon az ajtómon, azt felelte, nem lesz hülye kopogni a saját lakásában.
2020. júl. 30. 14:07
 15/37 anonim ***** válasza:
89%

#14 vagyok

#15 Nálunk is hasonló a helyzet, kopogni nem akarnak, az ajtót zárni meg nem tudom.

2020. júl. 30. 14:22
 16/37 anonim ***** válasza:
82%
16: Jézusom. Minek szültél gyereket, ha még a saját házadban sem engeded nyugodtan élni? Egy ilyen gyerek sosem fog bizalommal fordulni hozzád, illetve ha fiúja/barátnője lesz sem hozza haza, mert nincs magánterük. Elintézik rosszabb helyen, ha már HAZA nem mehet. Még annyira sem tiszteled, hogy egyedül lehessen abban a házban, ahova megszülted.
2020. júl. 30. 14:32
 17/37 anonim ***** válasza:
96%

Ember nem birtokolhatsz, még ha a gyereked akkor sem, Ő NEM A TULAJDONOD!

2020. júl. 30. 14:36
 18/37 anonim ***** válasza:
94%
19: Te beteg vagy agyilag! Ha nem troll válasz, akkor sajnálom a lányod, remélem ki tud majd heverni ha egyszer elköltözik, mérgező szülő vagy.
2020. júl. 30. 14:39
 19/37 anonim ***** válasza:
95%
#19 remélem nem fogsz csodálkozni,ha 18 évesen elköltözik és többé nem látod
2020. júl. 30. 14:39
 20/37 anonim ***** válasza:
95%

Attól, hogy a szülő fizet mindent a gyereknek, a tulajdona nem lesz. Az ember nem egy tárgy, maximum valamihez eszköz, mint a háborúban a katonák a feladat elvégzésére. Persze, a szülő sok mindent tilthat, de a gyerek ugyanúgy tud szexelni, csak nem feltétlen otthon, hanem mondjuk egy budinak a falához nyomódva. Ha a szülő nincs otthon, nem is tudja, olyan mindegy.

Az meg, hogy valaki nem kopog, szimplán bunkóság.

2020. júl. 30. 14:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!