Ma rajta kaptam a 16 éves lányomat szexelni Ő nem látott meg de én igen Beszéljem meg vele? vagy hagyjam?
Mindig kopogni kell!
Én otthon már átöltözni is alig merek, mert ha meztelen vagyok tuti, hogy valaki rám fogja törni az ajtót, és legtöbbször olyan halkan tudnak jönni, hogy nem is hallom, még a fürdőszoba ajtón sincs rendes zár, valamit mindig rakok elé, de az nem sokat véd.
A szobakulcsomat meg azóta nem láttam mióta az öcsém rendszeresen bejött a szobámba és nem akart kimenni, ezért kizártam. Anyám neki ment az ajtónak, amikor nyitni akarta és elvették tőlem a kulcsot.
A lányoddal ha tényleg nem vett észre ne beszélj erről, mert csak őt hozod kínos helyzetbe, neki lesz rossz.
17/f
#14 vagyok
#15 Nálunk is hasonló a helyzet, kopogni nem akarnak, az ajtót zárni meg nem tudom.
Ember nem birtokolhatsz, még ha a gyereked akkor sem, Ő NEM A TULAJDONOD!
Attól, hogy a szülő fizet mindent a gyereknek, a tulajdona nem lesz. Az ember nem egy tárgy, maximum valamihez eszköz, mint a háborúban a katonák a feladat elvégzésére. Persze, a szülő sok mindent tilthat, de a gyerek ugyanúgy tud szexelni, csak nem feltétlen otthon, hanem mondjuk egy budinak a falához nyomódva. Ha a szülő nincs otthon, nem is tudja, olyan mindegy.
Az meg, hogy valaki nem kopog, szimplán bunkóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!