Amelyik Elvàlt apa alig törődik a gyerekével ez azt hiszi rendben van?
Két hetente egy nap és ennyi?
Hogyan lehetne ezen vàltoztatni?
Másik kapcsolatban is van gyereke.
Szerintem engedd el az apa tenatt, ne erőltesd.
Magyarázd el a lányodnak, hogy apa nem ér rá mindig.
Lassan magatól rajön hogy az apja egy szemét.
Fájni fog neki? Igen. Sajnos.
Csakhogy semmit nem tehetsz ebben az ügyben, ha apjának nincs annyi esze, hogy a kislány fontosabb az új punciknál...igazán sajnálom, hogy így alakult az életed.
Lépj tovább. Keress új apát a picinek. Az se az igazi, de lehet több törődést kap.
Nekem van ilyen ismerősöm. 12 eve együtt vannak, 2 gyerekkel ment a faszihoz.
Szereti a gyerekeit. Azóta lett közös is.
Hajrá!
Mert szereted még a régi pasid. De engedd el. Az évek telnek, méghozzá gyorsan, ha nyalogatod a sebeid, akkor bele is öregszel.
Rajtad múlik, hogy lépsz ki ebből! Kilépsz-e egyáltalán.....
Hány éves vagy kérdező?
86
Nem,nem szeretem semmilyen érzelmem nincs felé.Ha a lányom nem ragaszkodna hozzá ennyire akkor én leszarnám mit művel.
Csak sokan ilyenkor ezt hozzàk fel de ez baromság,mert rendben én már senkije nem vagyok és ő se nekem ,DE attól a lánya a lànya marad.
33 vagyok.
88 A pótapa Nemtudom miért ilyen jó ötlet sokak szerint, egy idegennel nehéz lenne kötődést kialakítania még mikor neki van saját apja.
Csinálunk közös programokat de ott is sokszor emlegeti hogy milyen jó lenne ha ott lenne vagy hogy majd ide apával is el akarok jönni.Nem én hozom szóba magától mondja.Nincs olyan története amit mesél ,hogy ne említené fel benne az apját.A lányok mindig apásabbak Nah ő rajta duplán rajta van ez.Tudom ,hogy mennyire szereti, a tehetetlen dühtől ordítani tudnék 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!