Az rendben van ha anyám elhallgat előlem dolgokat?
Anyámmal rossz volt a kapcsolatunk mert egész gyerekkoromban apámmal veszekedtek és nem jutott ideje velem foglalkozni.
Az utóbbi időben azon dolgozott hogy jó kapcsolatunk legyen és ma véletlen kiderült hogy egy éve befektetett sok pénzt építkezésbe Pesten.
Ezen én kicsit felkaptam a vizet mert az utóbbi egy évben mindent de mindent megbeszéltünk és egy nagyon lényeges radikális dolgot elhallgatott előlem. Szerintem ez elég nagy hazugság.
Mit gondoltok?
Akkor mire fel akar jobb kapcsolatot, ha nem avat be az életébe?
A felszínes dolgokról órákig tud beszélni de én az utóbbi évben mindent elmondtam neki, személyes, anyagi dolgokat is.
Én megértelek.
Helyedben lennék, ezentúl én sem mondanék el neki mindebt.
Neki sem kell mindenről tudnia ezek után.
A kapcsolatotok felszínes.
Nekem abból, amit írtál "azon dolgozott, hogy jó kapcsolatunk legyen" az jön le, hogy nem álltok túl közel egymáshoz. Nekem ilyen helyzetben nem fura, hogy nem mond el mindent.
Nem hazudott, nem mondta el. Én meglepődnék, ha anyukám venne egy ingatlan a tudtom nélkül, de mi közel állunk egymáshoz. Valószínűleg én lennék az első, akinek kikéri a tanácsát.
De valahogy úgy érzem, hogy ti vagytok egyébként sem olyan jó kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!