Rendben van az, hogy ennyire aggódom érte?
Hogy ez egeszseges-e a reszedrol vagy sem, azt nem tudom, viszont meg tudlak erteni, hogy igy erzel.
Ha biztos, hogy felepult lelkileg, elvileg meg kellene nyugodnod, viszont egy szulo, az mar csak ilyen :)
Enyém 18 évesen próbálta meg, hajszálon múlt, hogy életben maradt.
Megértelek, mit érzel, én már soha többé nem tudok nyugodt lenni emiatt. (Pedig eltelt 6 év, boldog párkapcsolatban él, tanult, jó állása van, de mégis ott van bennünk a férjemmel a félelem, az már mindig megmarad).
(Hogy egy kolleganőmet idézzem: "Belétek baxta a féltést egy életre.")
Ha szülőként úgy veszed észre, hogy mentálisan már rendbe jött, akkor sujkold magadba azt a tudatot, hogy sínen van és nem kell érte aggódnod. Túlságosan ne telepedj rá, mert az agyára mész! Megtörténhet, hogy ő magát már rendben érzi, de a túlságos aggódásod azt a tudatot kelti benne, hogy mások (pl. Te, natán mások is) valamit még látnak benne és elveszt/het/i az önbizalmát.
Könnyű tanácsolnom, nehezebb betartanod.
Minden jót!
19:27es Had gratulaljak h kibeszelted a gyereked ongyilkossagi kiserletet a kolleganodnek. Gratulalok! Szanalom vagy... Umdorito h igy elmondod masnak.
Kerdezo !! Ertheto az aggodalom DE ugy ra fogsz telepedni es tonkreteszed az eletet parkapcsolatat stb h vegleg otthagy teged a jo budos f .... ba mert ratelepszel. Aggodalom? Ertem sajnos ez volt. De az a mult. Ha nem akarod elszurni ne hivd csak heti 2X ... V 3X. Mert ez nagyon gaz igy..
Joszandekbol mondom, undorito h hivogatod mint egy bolod..
Kedves Kérdező!
Megértem,hogy ez szülőként biztos rettenetes lehetett és remélem,hogy a gyermeked azóta már jobban van. Tudom,biztos még hosszú idő lesz ezen túltenni magad - ha egyáltalán lehet-,de szerintem ha azóta jár(t) pszichológushoz/pszichiáterhez és jobban van mentálisan,akkor azt hiszem már nincs miért aggódnod. A napi 3x telefon valóban kissé sok lehet neki,szerintem a napi 1x is bőven elég. Remélem egy kis idővel sikerül majd neked is jobban megnyugodnod és fel tudsz lélegezni és remélem a gyereked is jobban van és azóta jól mennek a dolgai. Kívánom a legjobbakat!
Kedves #4-es!
Neked mit undorító minden? De komolyan? Igen a #2 hozzászóló elmondta a kollégájának,de feltételezem ő nem csak kolléga,hanem jó barátja is a válaszolónak. Nem értem miért ne beszélhetné meg valaki a problémáját egy kollégával,ha azzal vannak olyan baráti viszonyba?! Gondolom a hangosbemondóba nem hangzott azért el. És a kérdezőre is írod,hogy "undorító,hogy így hívogatod". Nem gondolod,hogy nem ez a megfelelő szó talán? Nyilván nem kell minden nap hívogatni 3x,de érthető,hogy a kérdező aggódik egy öngyilkossági kísérlet után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!