Amelyik Elvàlt apa alig törődik a gyerekével ez azt hiszi rendben van?
Két hetente egy nap és ennyi?
Hogyan lehetne ezen vàltoztatni?
Másik kapcsolatban is van gyereke.
60 Ha nem olyankor viszem amikor meg van egyezve akkor az exem mostani párja vigyáz rá általában.
Ezzel nincs is gond de azért az apja lenne fontos hogy vele legyen.
Most tőlünk kérdezed, hogy hogyan lehetne meghozni az apa kedvét a saját gyerekéhez?
Azon kívül, hogy leülsz apukával és normálisan elbeszélgetsz vele erről, nem fogsz tudni többet tenni. Ha erőszakoskodsz, mártírkodsz, azt fogod elérni, hogy még ennyire se lesz kedve hozzá.
Nézd. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de neki ennyire, vagy ennyire sincs igénye. Ha akarna, jönne többször, ebben egészen biztos vagyok. Aki kéthetente vállal egy napot, az kötelességből csinálja, nem azért, mert olyan nagy kedve van hozzá. Tudom, hogy te szenvedsz attól, hogy látod a lányod hiányát, de ezen nem fogsz tudni változtatni, gondolom nem egyszer jelezted már apukának, hogy ez kevés. Fogadd el, változtatni nem fogsz tudni rajta.
Amúgy tényleg meglepődsz azon, hogy képes volt hazudni (ha hazudott, bár úgy olvastam, ebben biztos vagy, ezért kezeljük így), mikor azt is megtette, hogy elhagyta a 3 éves kislányát és bánatában szinte rögtön új családot alapított?
Azzal a gyerekkel nyilván többet törődik, amelyik vele lakik (hiszen vele lakik és még az anyját is aktívan szereti), erre nem kell féltékenynek lenni vagy ferde szemmel nézni rá. Igazságtalan, hogy a másik gyerekére nem fordít ennyi figyelmet? Igen, az. Tehetsz ellene? Nem.
Az élet nem fair.
Koncentrálj arra, ami van, ahelyett, hogy azt néznéd, mi nincs. Az exed fizeti a gyerektartást, többnyire teljesíti a láthatást és az új nője is elfogadja, befogadja és szereti a gyereketek. Ennél nem fogtok többet kapni belátható időn belül. A kicsi meg ki fogja nőni ezt a ragaszkodást. Ha most megállod, hogy szidod az apját vagy ellene hangolod (például olyan mondatokkal, hogy "Úgy tűnik, Apának nem vagy elég fontos"), hanem helyette bevéded, akkor később simán lehet tök normális kapcsolatuk. Tudom, hogy mocsok nehéz, de te nekem olyan nőnek tűnsz, aki mindent megtenne a gyerekéért és ez az ő javát szolgálja hosszú távon. Kitartást kívánok!
A villám megvágta azt a férfit, aki tehernek éli meg a gyerekét és a láthatásra se megy el inkább, mert annyit nyaggatták.
Eleve egy apa legyen férfi, ő nyaggassa anyát, hogy láthassa a gyereket! A nőtől válik el, nem a gyerektől. 63/65
65
Épp ez az,hogy most még betudom vèdeni ahogy te írod,de a gyerek ahogy nő egyre jobban átlátja majd a dolgokat és,hogy sajnos nem fontos eléggé.Én is úgy érzem,hogy kötelességének èli meg a dolgot,mint egy kötelező program.
66
A gyerektől is elválik.
Ahogyan házasságkötéskor a párod egész családját is elveszed, ha tetszik, ha nem. Hazudhatunk magunknak, de akkor is így van.
66 az olyan faszi nem férfi. Csak egy pöcs.
A családot se kell elvenni.
En nem foglalkozom a férjem családjával.
Sok hülye van, Jézus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!