Amelyik Elvàlt apa alig törődik a gyerekével ez azt hiszi rendben van?
Két hetente egy nap és ennyi?
Hogyan lehetne ezen vàltoztatni?
Másik kapcsolatban is van gyereke.
20 ez nagyon kevés és a másik gyerekével jóval többet törődik.
Ha a gyerek sem bánná nem zavarna de várja a napot mikor jön már.
A gyerek attól hogy kicsi nem hülye.
Ebben teljesen igazad van.
Fogd meg a gyerek kezét és bízd rá, pár napra. És: sokszor.
Az a gyerek aki 4 éves koráig élt az édesapjával, ráadásul kislány az valóban nagyon apás. Rajonganak az apjukért. Én tuti ezt tenném.
Nem két hetente, hanem szólsz, hogy sürgős dolgod van-és odaadod.Bármennyire is nehéz neked nélküle. Ez a gyerek érdeke, hogy az apjával ne szakadjon meg a kapcsolat. Kis hátizsák, bele a gyerek cucca, és a kezébe nyomod.
Slussz.
Az is más lenne, ha nem élt volna vele együtt. Az egy teljesen más dolog lenne, mert akkor nem apás a gyerek.
22 ezt nem merem megtenni,hogy kérdés nélkül a kezébe nyomom, azért nem csak ennyin múlik.
3 éves koráig élt vele. És valamiért tenyleh nagyon apád.
Meg ugye volt már olyan,hogy nem jött érte szo nélkül
Én levittem hozzájuk erre kijött a mostani párja,hogy nincs itthon az apja a gyereknek
Hagyjam itt ha nemtudom megoldani ,vigyáz ra de az apja elment .Nos így nem hagytam ott.
Pedig merd tenni, úgy hogy ott aludjon nála. Ez az egyetlen lehetőséged, hogy visszafordítsd a dolgokat-kizárólag a gyerek érdekében. Ha egy gyerek 3 éves koráig együtt élt az édesapjával, ráadásul kislány-levakarhatatlan a fazonról. Az mint az Istenre néz rá fel.
Most túl kéne lépj a sértetségen, meg a félelmeken. A gyerek érdeke az első.
Te meg pár napig rágod a kefét, de hidd el hamar fordul a dolog. Már ha normális a másik fél nője. Ha egy nem normális akkor tuti nem erőltetnem, de ennek sem tenném ki a gyereket, mint ami most van a te esetedben.
Tizenévesen, huszonévesen is rajonganak a lányok az édesapjukért-nem korfüggő.
25
Az ottalvás nem az apja hibája , sajnos idegen helyen nem mer elaludni a lányom.
Nem azt hiszik, hogy rendben van, hanem egyszerűen nem érdekli őket a gyerek. Az éppen nevelt gyerek is csak azért érdekli a legtöbbet, mert annak az anyjával élnek jelenleg. Amint ez változik, az a gyerek is csak kötelező pénz kidobássá válik a szemükben, már amelyik fizet egyáltalán bármit is. Rengetegen csak megcsinálják a gyereket, nert a folyamata az éppen akkor élvezetes, de felelősséget már nem éreznek feléje. Az anyával ha megromlik a kapcsolat, a gyerek csak nyűg lesz nekik, bár a legtöbbnek a kapcsolatban is csak az. Nagyon kevés férfi van, aki átgondoltan vállal utódot. És ez a nők körében is jellemző.
Szakítás esetén sok pasi a gyerektől is válik, nemcsak a nőtől. Ez van. Ezért sem mertem volna második gyereket szülni.
Az nagyon kevés? Igen. Több, mint az elvált szülők más gyerekeinek 80-90%-ában? Igen. Több gyerektartást fizet, mint az elvált szülők 70-80%-a? Igen. Ez van. Adj hálát szerintem, hogy ilyen jó hozzátok! Simán túlteljesíti az elvált szülők 70-80%-át!!! Nagyon simán.
Ismétlem, szomorú, hogy így van. De így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!