Amelyik Elvàlt apa alig törődik a gyerekével ez azt hiszi rendben van?
Két hetente egy nap és ennyi?
Hogyan lehetne ezen vàltoztatni?
Másik kapcsolatban is van gyereke.
Megtiltani nem lehet ez tény, de nyugodtan leszidhatod, hogy jöjjön vagy ne jöjjön.
Vagy törődj bele, hogy ritkán jön. Előbb utóbb egyáltalán nem fog jönni.
131 Azt,hogy egyáltalán ne jöjjön nem meri megtenni. Amikor meg egyszer szoba került hogy akkor mondjon le róla ha nem érdekli,azt mondta előbb halna meg...
Érdekesek a férfiak,vagyis tisztelet a kivételnek.
133 Ha te nem állnál ki magad vagy a gyereked mellett az a te bajod
Akkoris ha ez neked hisztis vagy idegesítő akkor sem kell hagynom magam senkinek,főleg nem egy idegennek!
Ezzel nem a gyereked mellett állsz ki.
Azt az energiát, amit a volt férjed noszogatására fordítasz, fordítsd inkább magadra.
Én látom, hogy te nagyon jó anya vagy, aki csupa jót akar a gyerekének, de ezzel egy olyan terhet vettél a válladra, amiben tehetetlen vagy. Ha ő nem akarja, te nem tehetsz semmit.
Nyugtasson a tudat, hogy te mindent megtettél. Könnyebbülj meg, és neveld tovább ilyen szépen a gyerekedet.
136 A gyerek nem akar ott aludni lehet később ha nagyobb lenne nem félne,de addigra meg kitudja mi lesz a helyzettel.
Én nem magamhoz hívom hanem a gyerekhez.
138 Ha írtak valamit reagáltam rá.
Nem vagyok plyan mint egyesek kiírnak kérdést aztán eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!