Amelyik Elvàlt apa alig törődik a gyerekével ez azt hiszi rendben van?
Két hetente egy nap és ennyi?
Hogyan lehetne ezen vàltoztatni?
Másik kapcsolatban is van gyereke.
"Én nem magamhoz hívom hanem a gyerekhez."
Csak az a bibi, hogy te is ott vagy. Ő meg nem akar valószínűleg a közeledben sem lenni kérdező. Vagy a mostani kapcsolata nem nézné ezt jó szemmel, ha a láthatás nàlad zajlana kizárólag.
Én azt tudom tanácsolni, hogy ne csak elvárj, hanem te is tegyél azért, hogy a gyerek többet tudja látni az apját. Az nem megoldás, hogy mindig az lesz amit a gyerek akar. Ezzel csak arra neveled, hogy hozzá kell kizárólag alkalmazkodni, de neki soha senkihez és semmihez nem kell. Később ebből sok probléma lesz. Az apa nem nálad akar a gyerekkel lenni, ezt neked tiszteletben kell tartani, akármilyen rossz is volt a házasságotok. Ezzel a makacs önfejű viselkedéssel csak mérgezed mindenki életét. Te vagy a felnőtt, és nem a gyerek parancsol neked, de az apjának sem!
Én odaadtam a volt férjemnek a gyereket, ha úgy döntött, hogy elviszi. Ettől függetlenül több esetben nálam látogatta, mert neki ez is megfelelt. De ehhez azért kellett, hogy tudjunk intelligensen is viselkedni egymással. Hidd el nem lehetetlen, csak akarni kell. És nálad nem látom az akaraterőt. Csak a magadét hajtod folyamatosan. Add oda neki, és többet lesz a gyerekkel. Ezzel a viselkedéssel sikeresen elriasztod. Na ezzel teszel rosszat a gyereknek, nem azzal, hogy az apjánál kell aludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!