Anyám elszólta magát hogy dohányzott a terhessége alatt?
Elfogytak az érvek, hogy már csak a személyemet tudod támadni? :-) Amúgy nem, én teszek a hibáim ellen, de minimum vállalom a következményeket, nem pedig infantilis kis hülyeként a jogaimra meg tévhitekre mutogatok.
Részemről befejeztem az etetésed, ha akarod ülj még egy kicsit az "inkább a dohányzás, mint a stressz" téveszmében, ha már állításod szerint nem is vagy dohányos...
Az én anyám sosem dohányzott, sosem ivott, így terhesen sem, mégis 18 éven keresztül testileg érzelmileg bántalmazott.
Szóval, ha téged édesanyád ezen az apró hibáján kívül, tisztességgel és szeretettel felnevelt, és semmilyen egészségügyi károsodást nem szenvedtél, akkor én azt mondom neked, hogy lépj túl ezen, és valószínűleg édesanyád szeretett.
Mit nem adnék, ha a 18 év bántalmazást elcserélhetném 9 hónapnyi olyan "bántalmazásért" amire nem is emlékszem.
2020-ban olyan hozzászólást olvasni egy ilyen kérdésnél, hogy nincs ezzel baj, az felbecsülhetetlen.
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.
Az en anyam ia dohanyzott, csak csokkentette napi 2szalra az adagot, elvileg neki is ezt mondta az orvos, hogy veszelyes hirtelen letenni, mert a stressz art a magzatnak. Haragudni haragszom erte, de tudom, hogy 23 éve mashogy alltak az emberek a dohanyzashoz, szerencsere asztmas nem lettem. De emiatt meg sem fordulna a fejemben, hogy ne szeressen, en vagyok a legjobb dolog az eleteben, 7 evig probalkoztak apammal, hogy osszejojjek es ettol fuggetlenul jo anya.
Szerintem tultoldod kerdezo, az oke, hogy nem orulsz neki, hogy dohanyzott terhesseg kozben, de azert azt feltetelezni, hogy nem szeret az nevetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!