Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elszólta magát hogy...

Anyám elszólta magát hogy dohányzott a terhessége alatt?

Figyelt kérdés
Mikor terhes volt velem ugyanúgy dohányzott tovàbb, vagyis azt mondta, hogy csökkentette az adagot, mert az orvos azt mondta, hogy többet árt a babának, ha leteszi a cigit!! Teljesen ki vagyok rà akadva! Szeret egyáltalán ha ezt megtette???
2020. júl. 26. 14:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk ez sosem volt titok, tini kora óta folyamatosan bagózik, már 55, esze ágában sincs leszokni. Gyűlölöm a bagófüstöt, sosem érdekelte! Kicsi koromban folyton eldugtam a cigiket amíg zuhanyzott...
2020. júl. 26. 17:15
 32/37 anonim ***** válasza:
70%

Elfogytak az érvek, hogy már csak a személyemet tudod támadni? :-) Amúgy nem, én teszek a hibáim ellen, de minimum vállalom a következményeket, nem pedig infantilis kis hülyeként a jogaimra meg tévhitekre mutogatok.

Részemről befejeztem az etetésed, ha akarod ülj még egy kicsit az "inkább a dohányzás, mint a stressz" téveszmében, ha már állításod szerint nem is vagy dohányos...

2020. júl. 26. 17:17
 33/37 anonim ***** válasza:
80%

Az én anyám sosem dohányzott, sosem ivott, így terhesen sem, mégis 18 éven keresztül testileg érzelmileg bántalmazott.

Szóval, ha téged édesanyád ezen az apró hibáján kívül, tisztességgel és szeretettel felnevelt, és semmilyen egészségügyi károsodást nem szenvedtél, akkor én azt mondom neked, hogy lépj túl ezen, és valószínűleg édesanyád szeretett.

Mit nem adnék, ha a 18 év bántalmazást elcserélhetném 9 hónapnyi olyan "bántalmazásért" amire nem is emlékszem.

2020. júl. 26. 17:29
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
Ismerős házaspárnál az asszony dohányzott, mind a három gyereküknek kisegítő osztályba kellett járniuk, ők is alapítottak családot, de sepregetésen túl másra nem alkalmasak, a targoncavezetés például már nem kivitelezhető az ő képességeikkel.
2020. júl. 26. 17:30
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

2020-ban olyan hozzászólást olvasni egy ilyen kérdésnél, hogy nincs ezzel baj, az felbecsülhetetlen.

Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.

2020. júl. 26. 17:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Az en anyam ia dohanyzott, csak csokkentette napi 2szalra az adagot, elvileg neki is ezt mondta az orvos, hogy veszelyes hirtelen letenni, mert a stressz art a magzatnak. Haragudni haragszom erte, de tudom, hogy 23 éve mashogy alltak az emberek a dohanyzashoz, szerencsere asztmas nem lettem. De emiatt meg sem fordulna a fejemben, hogy ne szeressen, en vagyok a legjobb dolog az eleteben, 7 evig probalkoztak apammal, hogy osszejojjek es ettol fuggetlenul jo anya.

Szerintem tultoldod kerdezo, az oke, hogy nem orulsz neki, hogy dohanyzott terhesseg kozben, de azert azt feltetelezni, hogy nem szeret az nevetseges.

2020. júl. 26. 22:36
 37/37 anonim ***** válasza:
Önzőség és gyengeség terhesen bagózni. 15 éve cigiztem, az utolsó években napi 1-1,5 dobozzal. Amint halvány pozitív lett a tesztem többet nem gyújtottam rá. Már 10 hónapja szoptatok és addig zéró tolerancia van önmagammal szemben a cigire és az alkoholra. Voltak nehéz pillanatok, de ez a minimum amit megtehetek a gyermekemért. Anyád valószínűleg szeret, de gyenge jellem. Főleg hogy ha eddig titkolta, biztos tudja hogy nem volt helyes amit tett.
2020. júl. 27. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!