Anyám elszólta magát hogy dohányzott a terhessége alatt?
#7: szerencsére már más világot élünk, úgyhogy sikerül lassan gyermekhalandóság tekintetében behozni a nyugati országokhoz képest a lemaradásunkat. Persze nagy a verseny, mert a dohányzás még mindig létezik, és vannak új versenyzők a dizidrogokkal.
Amúgy a kommentelők kedvéért: a nikotin sokkal durvább pszichés függőséget okoz, mint fizikait, szóval nem, NEM kártékony azonnal letenni a pozitív teszt után. Ez nem alkohol vagy heroin, ami durva fizikális függőséget is kivált, ott valóban szükség lehet a célzott detoxikálásra. Ezt a marhaságot csak önmegnyugtatásra szokták használni elsősorban azok, akiknek a "leszokás" a fokozatosság jegyében a szülésig tart (vagy akkor sem sikerül)...
10!
Mindig vannak kivételek. Ha kocadohanyoskent heti 2 szálat szívtál, nyilván nem okozott gondot letenni és evidens, hogy nem szenvedtél elvonási tünetektől sem. Egy lancdohanyos, aki napi 2 dobozzal szív el, nem fog ilyen könnyen megválni tőle, neki már pár szállal kevesebb is nehéz lesz és ennek koze nincs ahhoz, hogy fontos e n3ki a ygerek vagy sem
11!
Tehát a pszichés problémákra xarni kell, ugye, ezt akarod mondani?
Kedves 12-es!
Hosszú évek óta dohányoztam, 1, olykor napi másfél dobozzal. Egyik napról a másikra tettem le ismétlem újra! És tettem ezt tavaly ismét sok évnyi dohányzás után ugyanennyi mennyiséggel. Sem akkor, sem tavaly nem viselt meg. Abszolút nem voltak elvonási tüneteim. Egy dolog kell a leszokáshoz. Akarat. Semmi több. Aki nem is akar, annak lesznek elvonási tünetei és nem is fogja letenni. Még csökkentett adaggal sem. Aki viszont leakarja, az le is fogja. Számtalan ember a környezetemben, akik végleg letették, vagy nagyon hosszú időre, ők mind úgy tették le, hogy egyik napról a másikra. Akik csak kevesebbet szívtak, ők mind dohányoznak még a mai napig is. Szóval hagyjuk már a pszichológiát. Talán a tapasztalat biztosabb példa, nem?
15: hagyjad a fenébe, nem lehet elmagyarázni ezeknek, hogy a függőségük a fejükben van. Kell egy kifogás, és ez a tévhit tökéletes kapaszkodó a lekiismeretfurdalás enyhítésére. Az ember bámulatosan kreatív, ha a saját hülyeségeit meg kell védeni.
50kg túlsúllyal rendelkező unokanővérem egész monológokat tud előadni azzal kapcsolatban, hogy valójában nem a napi 5x kondér kaja, hanem milyen egyéb, rajta kívül álló tényezők okoznak gondokat.
16!
Nem dohanyzom, sosem dohányoztam.
14!
Nem fogja befolyásolni a terhességet? A stressz az kifejezetten ajánlott terhesen, ugye? A depresszió szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!