Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elszólta magát hogy...

Anyám elszólta magát hogy dohányzott a terhessége alatt?

Figyelt kérdés
Mikor terhes volt velem ugyanúgy dohányzott tovàbb, vagyis azt mondta, hogy csökkentette az adagot, mert az orvos azt mondta, hogy többet árt a babának, ha leteszi a cigit!! Teljesen ki vagyok rà akadva! Szeret egyáltalán ha ezt megtette???
2020. júl. 26. 14:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
29%

20!

Még mindig van iga úgy dönteni, hogy dohányozni fog. Az ő dolga. Nem, nem minden gyereknek lesznek ettől egészségügyi problémai.

2020. júl. 26. 16:17
 22/37 anonim ***** válasza:
52%

Felelőtlen anyád van, de gondolom erre már rájöttél. Nem létezik, hogy nem tapasztaltál még egyéb felelőtlenséget is anyád részéről. Az én szüleim is felelőtlenek, ezt már kb. 8 éves koromban is megállapítottam magamban. Lehet, hogy akkor még a szó jelentését sem ismertem, de tudtam, hogy ezt meg azt rosszul csinálják, amiből bizony baj is lehet.

Időnként mindig csináltak olyasmiket, amikről magamban elkönyveltem őket felelőtlennek.

2020. júl. 26. 16:17
 23/37 anonim ***** válasza:
70%
21: persze hogy van, én csak annyit mondtam, hogy ha mégsem egészséges, akkor ugye nincs maroktartás a hosszabbított gyesért, ápolásiért meg ingyenes egészségügyi ellátásért.
2020. júl. 26. 16:24
 24/37 anonim ***** válasza:
31%

23!

Ezt terjeszd ki arra is, aki a semmire szül, oke?

2020. júl. 26. 16:31
 25/37 anonim ***** válasza:
70%
24: mindenkire kiterjeszteném minden téren. Az ember vállaljon felelősséget a tetteiért, ha felzabál magára extrém túlsúlyt, ha ittasan autót vezet, ha dohányzik, ha üti-vágja a gyerekét, stb.
2020. júl. 26. 16:37
 26/37 anonim ***** válasza:
57%
25-ös vagyok, annyi kiegészítés, hogy ha valaki a rábízott gyermekében okoz kárt, az egy 10x szorzó.
2020. júl. 26. 16:41
 27/37 anonim ***** válasza:
45%

"Szeret egyáltalán ha ezt megtette???"

Anyád követte az orvos utasítását, ahogy felelős kismama teszi. Igaza volt a dokinak? Nem biztos, de kinek higgyen az ember, ha nem az orvosnak? Egy csomó dologról ki fog majd még derülni, hogy káros, amit most most nem hiszünk annak.

Ninvcs jobb dolgod, mint ilyen hülyeségeken pörögni?

2020. júl. 26. 16:44
 28/37 anonim ***** válasza:
19%
#22: Még jó, hogy te magad vagy a tökély :D
2020. júl. 26. 16:45
 29/37 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok tökéletes, de nem próbálom a saját gyengeségemet, hibás döntéseimet vagy jellemhibáimat nyakatekert módon megmagyarázni, pláne nem áltudományos marhasággal :D
2020. júl. 26. 16:54
 30/37 anonim ***** válasza:
22%
#29: Szóval a te hibád elfogadható, az más, mint másé.
2020. júl. 26. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!